Uygulama S3 4.3 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bolulu_14

bolulu_14

Üye
    Konu Sahibi
S3 4.3 sorunu
S3ümü 4.3e güncelledim ve samsung klavye bozuldu çalışmıyor aynen şöyle diyo sürekli "Samsung klavye çalışmayı durdurdu" kullanamıyorum format falan attım düzelmiyor bunu nasıl düzeltebilirim telefonu garanti dışı bırakmadan servise göndermek istemiyorum 3 4 hafta gelmiyor telefon bana lazım o yüzden yardım bekliyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
S3ümü 4.3e güncelledim ve samsung klavye bozuldu çalışmıyor aynen şöyle diyo sürekli "Samsung klavye çalışmayı durdurdu" kullanamıyorum format falan attım düzelmiyor bunu nasıl düzeltebilirim telefonu garanti dışı bırakmadan servise göndermek istemiyorum 3 4 hafta gelmiyor telefon bana lazım o yüzden yardım bekliyorum

aynı sürümü odin ile tekrar flaşla düzelir

bolulu_14

bolulu_14

Üye
    Konu Sahibi
odin garanti dışı bırakmıyor di mi bu konuda biraz cahilim

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Eheh aslında değil odin marketten indirdiğin herhangi bir uygulama dahi garanti dışı bırakabilir yeter ki garanti dışı bırakmak istesin.(Kullanma kılavuzunu okuyunuz)NŞA da odin'le flash'larsan rom count +1 olmaması lazım

• Beğen
Tepkiler: nobreee
bolulu_14

bolulu_14

Üye
    Konu Sahibi
neyse riskli işler en iyisi servise vermek

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
odin v3.07 indir 4.3 romunu wipeleri yapıp flaşla işte

bolulu_14

bolulu_14

Üye
    Konu Sahibi
ben bilmiyorum işte olayı daha önce hiç denemedim başka bi yerden ek dosya falan indirmem gerekiyor mu

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
kardes sen 4.3 ü odin ile mi yükledin telefonla mı?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
tamam o zaman :D sorun devam ederse götürürüm servise şöyle bi ihtimal var mı hani arada geliştirme için güncelleme geliyo ya telefona o zaman düzelebilir mi

valla kardeşim büyük ihtimalle klavyenin hata vermesi yazılımsal bir sorun. sen bi ayarlardan uygulama yöneticisine gir ordan uygulamalardan samsung klavyeyi sıfırla önbellegi filan temizle düzelir belki

bolulu_14

bolulu_14

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman :D sorun devam ederse götürürüm servise şöyle bi ihtimal var mı hani arada geliştirme için güncelleme geliyo ya telefona o zaman düzelebilir mi

valla kardeşim büyük ihtimalle klavyenin hata vermesi yazılımsal bir sorun. sen bi ayarlardan uygulama yöneticisine gir ordan uygulamalardan samsung klavyeyi sıfırla önbellegi filan temizle düzelir belki
önbellek falan hepsini sıfırladım format attım yok hatta telefonu zor açtım klavye açılmadı skip skip dedim ne varsa

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
dostum sen telefonunu yurtdışından mi aldın turkiye için 4.3 güncellemesi yok şuan?

Üst Alt