M@cros
Üye
İlk halinden sonra baya değişmiş.45 dk aldı canm o kadar uğrasmadm![]()
İlk halinden sonra baya değişmiş.45 dk aldı canm o kadar uğrasmadm![]()
teşekkürler biseyler yapmaya çalisiyozİlk halinden sonra baya değişmiş.
zaten png o.Ogüzel olmuş ama o menü tuşlarının kenarlarını png yapın bari beyaz güzel durmuyor :P

köşedeki beyazlıkları sihirli silgiyle silzaten png o.O
ama web ile sıkştırldğndan sayfamlk gitti ayarlcam![]()
Bu arada içerisinde flash player barındıran telefonlarda izlenebiliyor. Fakat benim gibi böyle animasyonları falan izleyemediğin bir telefonun varsa (c3) izlenmiyortelefonda neyle izlicem :mad:
Yani genel olarak android ve ios sistemlerde izlenebilir onun dışında belki windows phone ile de izlenebilir. Bu arada ben denemedim android veya ios kullananlar deneyebilir mi, izlenebiliyor mu ?Bu arada flash player olmayan telefonlarda da sorun olmaz zaten ya, flash yüklemelisin yazısını gören anlar
Bu arada diğer bannerları bir kaç satte yapacağımhaklisinBu arada içerisinde flash player barındıran telefonlarda izlenebiliyor. Fakat benim gibi böyle animasyonları falan izleyemediğin bir telefonun varsa (c3) izlenmiyorYani genel olarak android ve ios sistemlerde izlenebilir onun dışında belki windows phone ile de izlenebilir. Bu arada ben denemedim android veya ios kullananlar deneyebilir mi, izlenebiliyor mu ?Bu arada flash player olmayan telefonlarda da sorun olmaz zaten ya, flash yüklemelisin yazısını gören anlar
Bu arada diğer bannerları bir kaç satte yapacağım
şimdiki dursun bakarizAnasayfa için de banner yapacağım mı o.OAnasayfa için de banner yapacağım mı o.OAnasayfa için de banner yapacağım mı o.O

Bence de anasayfada logo iyi yaşimdiki dursun bakariz![]()
diğerlerini yaptin mi![]()
Şimdi başlayacağım, bugün pek vaktim olmadı kursum falan vardı 
sıkma dostum kendini acelemiz yok zatenBence de anasayfada logo iyi yaŞimdi başlayacağım, bugün pek vaktim olmadı kursum falan vardı
Bitirince atarım qfs ye.

senin zevkini kalmis@Sukut-u Hayal bir şey soracağım. Diğer bannerlardada renkler aynı mı olsun , yoksa farklı mı ?

sen boyle yap dedin bende yaptimLan sonunda benim dediğime geliyor sun![]()

mesela nasılsayfa düzeni biraz bozulmuş gibi![]()