benim için pek bi önemi yok 4 kişiyiz burda beğenenler el kaldırsınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunlardan her hangi birini beğendinmi @Sukut-u Hayal

Evet öylehmmmmm
bilemedim çok çiçeksi![]()
Ama ne bileyim tüy falan var ya hani galaxy s3 filan. Yuvarlaklar falan da dokunmatik gibi düşündüm Benim için önemi yok derken, site senin unutma o.O Önce bi sen beğen sonra açık oylamaya sunarızbenim için pek bi önemi yok 4 kişiyiz burda beğenenler el kaldırsın![]()

Evet öyleAma ne bileyim tüy falan var ya hani galaxy s3 filan. Yuvarlaklar falan da dokunmatik gibi düşündüm
Benim için önemi yok derken, site senin unutma o.O Önce bi sen beğen sonra açık oylamaya sunarız![]()

temeli bi oturtaydıkbu arada arka planı belirledikten sonra eğer istersen genel bir anasayfa tasarlarım butonları, yerleşimi, bannerları vs ile![]()
renkler felan iyi olcKtida olmuyo ya 
Peki tamam. Peki diğerleri için ne düşünüyorsun söyle de ona göre daha fazla bulayım veya tasarlayayımçok rengarenk![]()

menü varya android iphone felan yaziyo onlarin her irini buton yapsamPeki tamam. Peki diğerleri için ne düşünüyorsun söyle de ona göre daha fazla bulayım veya tasarlayayım![]()

kıskanma ne olur çalış seninde olurdeneme 1 2 3
mesaj atmıyodu ule onun denemesini yaptım![]()

bi .tk çevirdim onun dışndayeni bi şeyler ekledin mi siteye?![]()
Hayırlısı olsunbi .tk çevirdim onun dışnda
bu gün hic girmedim evde değildim
yarin sinava çalişcam
bu hafta ful sinav var pek ilgilenmicem

ayrı renk daha güzel olur ama fazla cırtlak olmasınlarHer işletim sistemi için farklı bir renk yapsam olur mu butonlarda yoksa hepsini bir renge mi uydurayım. yani örn: Android için arka plan yeşil, windows için mavi vb.

bi örnek gorelim ona gorepekala. Rengi yeşil düşündüm ben sizce olur mu. Hafif gradientli olacak yalnız.