Uygulama Cyanogenmod sorun

Sponsorlu Bağlantılar

haruntrkmn

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod sorun
Arkadaslar merhaba. Galaxy ace 2'ye cm10.2 yukledim. Her sey gayet guzel. Yukleyeli bir hafta oldu. Fakat bir sorun cikti. Cihazi kilitliyorum, 1-2 dk sonra acayim diyorum. Ekran acilmiyor fakat buton isiklari yaniyor. Birkac defa kilidi acmaya calisiyorum cogu kez aciliyor. Acilmadiginda bataryayi cikarmak zorunda kaliyorum. Sorun artarsa jelly bean'e veya cm11'e gececegim. Yardimci olursaniz sevinirim :)

strk92

Üye
Wipe cache yapmayı deneyin bazı durumlarda eski romdan data kalıntıları kalbiliyor ve böyle durumlara sebep olabiliyor o da çare olmazsa romu tekrar kurarsanız sorununuz yüksek ihtimalle çözülür

• Beğen
Tepkiler: Emre_o6
Emre_o6

Emre_o6

Üye
+1

haruntrkmn

Üye
    Konu Sahibi
Wipe cache yapmayı deneyin bazı durumlarda eski romdan data kalıntıları kalbiliyor ve böyle durumlara sebep olabiliyor o da çare olmazsa romu tekrar kurarsanız sorununuz yüksek ihtimalle çözülür
Wipe cache yapinca uygulamalar falan silinir mi ? Bu arada saol :)

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet malesef uygulamalarınız ve diğer kişisel bilgileriniz silinir
Millete yanlış bilgi verme wipe cache yapılırsa uyg. kişisel bilgiler vb. şeyler silinmez sadece önbellek ve eski dosya kalıntıları silinir.

haruntrkmn

Üye
    Konu Sahibi
Millete yanlış bilgi verme wipe cache yapılırsa uyg. kişisel bilgiler vb. şeyler silinmez sadece önbellek ve eski dosya kalıntıları silinir.
Belki wipe cache derken factory reset'i falan da dahil ederek soylemistir ? :)

strk92

Üye
Sorun da orda zaten wipe cache factory reseti kapsamaz :)
Ben bütün cache işlemlerini kastederek söylemiştim eğer sizi için bi yanlış anlaşılma olduysa üzgünüm ama en azında bi arkadaşımız doğru anlamış :-)

The Shadow

The Shadow

Üye
Ben bütün cache işlemlerini kastederek söylemiştim eğer sizi için bi yanlış anlaşılma olduysa üzgünüm ama en azında bi arkadaşımız doğru anlamış :-)
Neyse sorunu o da çözmez zaten konu dışına çıkmayalım :D @haruntrkmn hangi cm 10.2 sürümünü kullanıyosun ? daha önceki sürümlerde screen driver ların bazılarında hatalar vardı ondan kaynaklı olabilir belki en yeni sürüm olup olmadığını kontrol et önce :) en yeni sürüm olduğu halde bu hatalar devam ediyosa romu ve gapps i baştan kur factory reset bu sorunu çözse bile bu geç algılamalar belli bir süreden sonra tekrar başlayacaktır bende de öyle olmuştu çünkü. Tema falan kullanıyorsan ondan kaynaklı da olabilir. Fakat hemen bataryayı çıkarma güç tuşuna bas buton ışıkları tekrar sönünce home tuşuna bas 30 sn. içerisinde açılması lazım ekranın yine de.

haruntrkmn

Üye
    Konu Sahibi
Neyse sorunu o da çözmez zaten konu dışına çıkmayalım :D @haruntrkmn hangi cm 10.2 sürümünü kullanıyosun ? daha önceki sürümlerde screen driver ların bazılarında hatalar vardı ondan kaynaklı olabilir belki en yeni sürüm olup olmadığını kontrol et önce :) en yeni sürüm olduğu halde bu hatalar devam ediyosa romu ve gapps i baştan kur factory reset bu sorunu çözse bile bu geç algılamalar belli bir süreden sonra tekrar başlayacaktır bende de öyle olmuştu çünkü. Tema falan kullanıyorsan ondan kaynaklı da olabilir. Fakat hemen bataryayı çıkarma güç tuşuna bas buton ışıkları tekrar sönünce home tuşuna bas 30 sn. içerisinde açılması lazım ekranın yine de.
Neyse ya sorun son zamanlarda karsima cikmiyo zaten cm 11 gelsin stabil bir sekilde ace 2'ye, onu yuklerim simdilik sorun yok. Saolun siz :)

Üst Alt