codblackops2
Üye
E peki ben su an hangi ulkeye gore guncelleme alacagimo csc ile alakalıöncelikle türkiyeye ait bir rom kurman sonra root etmen sonra csc changer ile csc yi TUR yapman gerek ondan sonra istediğin romu kur
![]()
E peki ben su an hangi ulkeye gore guncelleme alacagimo csc ile alakalıöncelikle türkiyeye ait bir rom kurman sonra root etmen sonra csc changer ile csc yi TUR yapman gerek ondan sonra istediğin romu kur
![]()
aynı hindististan sürümünü diyorum ml4-ml2-mk1 ama içerisinden knox çıkarılmış root edilmiş ve deodexed olarak zip halinde sunulmuş direk philztouch ile kuruyosunBölge kilidi varmış ama dediğin sürümü bilmiyorum![]()

Ooo oda güzelmiş yaaynı hindististan sürümünü diyorum ml4-ml2-mk1 ama içerisinden knox çıkarılmış root edilmiş ve deodexed olarak zip halinde sunulmuş direk philztouch ile kuruyosun![]()

şu anda sen birleşik arap emirlikleri olarak görünüyorsunE peki ben su an hangi ulkeye gore guncelleme alacagim
stock türkiye romu kursan bile bölgen o arap emirlikleri olarak görünür. csc changer ile tur yapman lazımbugun 2 ulkeye de verilmis su saate kadar . guncelleme almayan 20 ulke kalmamıstır .bir an once onlarda alsaydı sıra türkiye ye gececektide onlarada gelmiyor .sYine yok, tipini s. ... samsungu yine vermedi ,bugünü de pas geçtik

Aynen aynen ya valla onlar da alsa da türkiyeye gelse sıra bir an öncebugun 2 ulkeye de verilmis su saate kadar . guncelleme almayan 20 ulke kalmamıstır .bir an once onlarda alsaydı sıra türkiye ye gececektide onlarada gelmiyor .s![]()
kardeşim kafaya taktım bugun kuracam bu guncellemeyi kurarken telefonda en u fak bı veri siliniyormu muzıktır oyun karıyerıdır vs vs..arkadaslar en ufak veri dahi silinmiyor demi Almanya romunu yukleyecem cevabınızı bekliyorum.Burda ki linkten n7100 cihazı için yazılımı indir öcelikle sonra odin programını pc ye indir. Ve inen yazılımı rar dan çıkar ve odin de pda bölümüne yerleştir sonra teli download modunda aç ve flashla cihazı. Bunun resimli anlatımları mevcut
ben direk kurdum hiç bir sıfırlama yada format atmdan yükleme sonrası uygulamaları optimize etti ancak yinede yedek almakta fayda vardır. Bir çok kişi format atıp öyle rom yüklüyor ama ben hiçbir şekilde format filan atmadan yükledim sıkıntı olmadı. Ama tekrar söylüyorum her ihtimale karşı önemli dosyalar yedeklenmeli (rehber, foto, müzik vs)kardeşim kafaya taktım bugun kuracam bu guncellemeyi kurarken telefonda en u fak bı veri siliniyormu muzıktır oyun karıyerıdır vs vs..arkadaslar en ufak veri dahi silinmiyor demi Almanya romunu yukleyecem cevabınızı bekliyorum.
tamam kardeşim teşekkur ertım. ındrdgm yazlımı onıde pda blmune yerlestrıp tlfnun acma kpma dgmesyle mnu ses kısma dgmesne basyoz demı vıdeoda tam grmdm tlfnluk ıslmelerıbu arada s3 e resmı guncelleme geldıben direk kurdum hiç bir sıfırlama yada format atmdan yükleme sonrası uygulamaları optimize etti ancak yinede yedek almakta fayda vardır. Bir çok kişi format atıp öyle rom yüklüyor ama ben hiçbir şekilde format filan atmadan yükledim sıkıntı olmadı. Ama tekrar söylüyorum her ihtimale karşı önemli dosyalar yedeklenmeli (rehber, foto, müzik vs)
haberınız olatamam kardeşim teşekkur ertım. ındrdgm yazlımı onıde pda blmune yerlestrıp tlfnun acma kpma dgmesyle mnu ses kısma dgmesne basyoz demı vıdeoda tam grmdm tlfnluk ıslmelerıbu arada s3 e resmı guncelleme geldıhaberınız ola
telefonu nasıl flasylıyorduk talımatlar nelerdınasıl guncelleme geldi ?
telefonu nasıl flasylıyorduk talımatlar nelerdı
cok tesekkur ederım guzel anlattın .s3 e resmı guncelleme geldı yani.İLk once odını acıyosun pda kısmına rom u secıyosun , sonra telefonda ses kısma menu ve telefonu acma kapama tusuna aynı anda basıyosun download moda gecsın mı dıyo ses acma tusuna basıyosun download moda gecıyo telefon sonra usb ıle pc ye baglıyosun acık olan odını start dıyosun ve telefonu asla kıpırdatmıyosun valla kablo falan cıkarsa telefon brıck olursa garantıye gonderırsın valla
yanlıs anlattıgım bı yer olduysa duzeltın lutfen
kac dakıka surercok tesekkur ederım guzel anlattın .s3 e resmı guncelleme geldı yani.
cok tesekkur ederım guzel anlattın .s3 e resmı guncelleme geldı yani.kac dakıka surer
Paralel ithalatlara geliyor zaten de...

gece ML4 sürümü kurdum indianın ondada türkçe dil çıkmadıtee ulan dedim arkadaşın google driveden verdiği almanya sürümünü flashladım
test aşamasındayım bakalım şarjına falan almanya ingiltere sürümlerini karşılaştırdım yayınlanma tarihlerinden sürüm kodlarına kadar herşeyleri aynı