Öneri max 1250 tlye laptop önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
max 1250 tlye laptop önerisi
merhaba arkadaşlar bütcem max 1250 oda kassan.
pek fazla oyun oynamam ama oyun performansı iyi olsa hiç fena olmaz . asıl amacım uygulama geliştirmek ,şarj süreside iyi olursa memnun olurum.
şimdiden teşekkürler

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Lenovo G580
Dell N5110

Dell şarj konusunda Lenovo'dan biraz daha iyidir.+ birde Toshiba C660D

doqukans2

doqukans2

Üye
G580 aldm 1300 tuttu kargo falan tavsiyemdir ekran karti zayif malum giris seviye ama gta 4 pes 13 lol sorunsuz aciliyor isinm yok fanda ses nerdeyse hic yok

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo G580
Dell N5110

Dell şarj konusunda Lenovo'dan biraz daha iyidir.+ birde Toshiba C660D
şu ikisi arasında kaldım:

ama bn g500 ü düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
şu ikisi arasında kaldım:

ama bn g500 ü düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur

Ben G500 derim.

Uhops

Uhops

Üye
G500 artıları;
İşlemci
Ekran kartı
Azda olsa 8Gb SSD

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
Bende g500de karar ama g500ün freedos yerine windowsla geleni var korsan kullanmak istemiyorumda.

Abdullah Yemişen

Abdullah Yemişen

Üye
Aynen freedosu boşver windowslusunu al kafan rahat olur güncellemelerini falan rahat rahat yaparsın

ismail

ismail

Üye
Haram anlaşılır ama !
bnde programcıyım her nekadar microsofttan nwfrette etsem genede hak yemek istenem.
linux kur sonrada wine kullan o da olmaz mı ki :) ama gerçi vvine çok kullanışsız

nalcam22

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
linux kur sonrada wine kullan o da olmaz mı ki :) ama gerçi vvine çok kullanışsız
bn zaten ubuntu kullanıyom masaüstünde bunada hem window hemde ubuntu kurcam bnm directx ve visual stdio ile çalışmam gerek oy üzden windows istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
bn zaten ubuntu kullanıyom masaüstünde bunada hem window hemde ubuntu kurcam bnm directx ve visual stdio ile çalışmam gerek oy üzden windows istiyorum.
o zaman alman gerekecek mecbur windowslu. ucuz bişey olsa pcden ayrı al derim ama baya da pahalı windows.

Takipçi Satın Al

Üst Alt