Whats App V.2.11.(236) [HG Mod]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Whats App V.2.11.(236) [HG Mod]
Kurulum Ekranı
Simgeler
Versiyon Bilgileri
* ''C & E & F'' Kurulum Seçenekleri
* Otomatik Başlatma Seçeneği
* Farklı Simgeler
Not: Modlama Tamamen Bana Aittir. Kendi Adına Paylaşanlara Hakkım Helal Değildir...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ahmetkaya1991, Filinta44, Silinen Üye 2480407 ve 2 diğerleri

MaxipmaN

Üye
:tşk:

RedMaker

RedMaker

Üye
ben daha önceden whatsappı güncelledim modu yüklersem birşey olur mu?

RedMaker

RedMaker

Üye
tmm ancak daha önce başka bir sürüme mod yükledim telefona format atmak zorunda kaldım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tmm ancak daha önce başka bir sürüme mod yükledim telefona format atmak zorunda kaldım
hmm daha önceden sorun almışsan sen o konuda daha tecrübe edinmişsin demektir. Ben her zaman modlu kullandığım için üzerine yüklüyorum sorun olmadı bende. orjinal üzerine yükleme yapmadığım için bilgim yok o yüzden yanlış bilgi vermek istemem... İstiyorsan kaldır sonra bunu yükle...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
RedMaker

RedMaker

Üye
hmm daha önceden sorun almışsan sen o konuda daha tecrübe edinmişsin demektir. Ben her zaman modlu kullandığım için üzerine yüklüyorum sorun olmadı bende. orjinal üzerine yükleme yapmadığım için bilgim yok o yüzden yanlış bilgi vermek istemem... İstiyorsan kaldır sonra bunu yükle...
zaten o hatadan dolayı fomat attığımı bellirttim ancak bu mod çalıştı teşekkürler

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
:tşk: emeğine sağlık sözün bittiği yerdeğim:D

tufless

tufless

Üye
Arkadaşlar android de sohpet ekranında arka planda resim koyuluyo , bizler de bu malesef olmuyor bildiğim kadarıyla. Bunu nasıl yapabiliriz ?

RedMaker

RedMaker

Üye
whatsapp symbian için o özelliği geliştirmedi

RedMaker

RedMaker

Üye
sana katılıyorum çünkü babam kız kardeşime android bir telefon aldı bakıyorum arada baya bir fark var e ztn nasıl olsa nokia sattı bizi

tufless

tufless

Üye
Evet evet , arada çok fark varr.. Ah bu nokia var yaa:birak:

• Beğen
Tepkiler: RedMaker
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
TEŞEKKÜRLER .

Takipçi Satın Al

Üst Alt