Açılmayan pc nasıl açılır? - eski pc'leri hayata döndürme (bölüm 1)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Açılmayan pc nasıl açılır? - eski pc'leri hayata döndürme (bölüm 1)
Yeni bir seriye başladık arkadaşlar, konumuz eski bilgisayarları hayata döndürmek. İlk bölüm sizlerle, iyi izlemeler:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve GDDR5

ali.clay

ali.clay

Üye
merhaba iyi günler. benimde 2004 yılından kalma pentium4 2.8ghz pc var. anakart asus p4v8x-x. önceleri çalışıyordu sonra teklemeye başladı. harddiski değiştirdik. bi duzeldiydi. 5 6 ay sonra yine teklemeye başladı açılmıyodu hiç ekranda no signal diyodu. arada duzeliyodu. en son 2 ay önce filan hiç açılmamaya başladı. 2 kısa dıt sesi geliyor oyle kalıyor. anakart bi yere temas edebilir demiş nette anakartı soktum taktım geri. bi yerde bellek hatası demiş. ram yanmış olabilirmi ? düzgün takıldıgına eminim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ram hatası 1 uzun dıtta olur, ramle alakalı bır durum yok

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
bellek parite hatası olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. bir önceki yorum için özür dilerim, bellekten kaynaklanan bir hata

ali.clay

ali.clay

Üye
Rami cok cıkardım bide bios pilini deniyim. Tesekkurler.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1-2 saat bios pilini bekletmek garipmiş :D
3v 150mah güce sahiptir ortalama.. 15 saniye yeterli. emin olmak isteyen 1 dk beklesin :oke:
pili sökmek için bıçakta ayrı yöntem :D çentiği dışarı çektinmi pil kendi çıkıyor zaten :) aksiyon isteyen bıçağa devam :)

:tşk:

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
ben 1 saat bekletmeyı tercıh edıyorum, centıgı cekemıyorun tırnaklarım bıraz hassas bu yuzden bıcak kullanıyorum. rıca ederım :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
güzel olmus devamını bekliyorum :)

Üst Alt