abdurrahmancam
Üye
Stock 4.1.2 mi kullanıyorsun :güzel güzel ben kullandım ama ben stock sevıyorumoyuzden stock kullanıyorum
Stock 4.1.2 mi kullanıyorsun :güzel güzel ben kullandım ama ben stock sevıyorumoyuzden stock kullanıyorum
Stock 4.1.2 mi kullanıyorsun :
Bende öyle yapsam aslında stock 4.3 kursam ama hangi ülke kuracam bilmiyorum. S II kullanırken ispanya sürümü kurmuştum gayet iyiydi yine ispanya mı kursam acaba4.3 stock kullanıyorum ılk once hındıstan kurdum begenmedım 4.1.2 ye donmeye calıstım donemedım hata verdı hep odın bende 4.3 stock rootlu Trinidad and Tobago - TTT kullanıyorum
Bende öyle yapsam aslında stock 4.3 kursam ama hangi ülke kuracam bilmiyorum. S II kullanırken ispanya sürümü kurmuştum gayet iyiydi yine ispanya mı kursam acaba
her ulkenın turkce dıl destegı yok bıde boyle bırseyler cıkardılar basımıza hındıstan vıetnam kullanma cunku turkce dıl destegı yok ıspanyanında yoktu sanırım s2 de bende ıspanya kullanıyodum
ama rootlayınca dıll paketı modlaya bılıyosun secım senınS II de vardı ispanya için hatırlıyorum o zaman almanya sürümün de vardır kesin orda Türkler çok yaHe ıste orası cok fena sans vallaher ulkenın turkce dıl destegı yok bıde boyle bırseyler cıkardılar basımıza hındıstan vıetnam kullanma cunku turkce dıl destegı yok ıspanyanında yoktu sanırım s2 de bende ıspanya kullanıyodum
ama rootlayınca dıll paketı modlaya bılıyosun secım senın
ama cidden bu kısım zor işte hangi ülke sürümünü kurma konusu 
Bi bakayım akşam ispanya ya da almanya sürümünekur bı ulke bana da soyle ben sana benım kını tavsıye ederım ama sen baska kur bızde bılgı edınelımgerı donusun yok yalnız haberın olsun knox dıye bı de dalga garantı gıdebılıyo knox sayacı 1 olunca falan gıbı seyler falan fılan var oglu var

S II de vardı ispanya için hatırlıyorum o zaman almanya sürümün de vardır kesin orda Türkler çok yaama cidden bu kısım zor işte hangi ülke sürümünü kurma konusu
![]()
Bi bakayım akşam ispanya ya da almanya sürümüne![]()
4.3 e direk geçince imei gitmiyor demi![]()
hemde ustune 20 tane rom attım yıne gıtmedıTamam derin nefes alıp yaparımİyi dusun derın nefes al panıge kapılmadan soguk kanlılıkla yap benım gıbı pısman olma sonra
yok gıtmıyo ben gectım gıtmedı yanıhemde ustune 20 tane rom attım yıne gıtmedı
imei gitmiyor ise iyi
sarj yüzünden mi pişman oldun kiTamam derin nefes alıp yaparımimei gitmiyor ise iyi
sarj yüzünden mi pişman oldun ki

Güncellemenin orjinal sürümü türkiyeye ne zaman gelicek bir bilginiz var mı ?
Almanyayi yuklemeyi düşünüyorum. Yorumlarını okudum ve hem turkce dil destegi hemde daha guvenilirligi yuzunden karar verdim.peki almanyayi kursam bir dezavantajı olurmu ne dersiniz?
Anladim Teşekkürler.. Peki stock 4.3te bu air command gelmeyecek diyorlar dogrumu ??yo artı bırkac program olabılır o kadar
Anladim Teşekkürler.. Peki stock 4.3te bu air command gelmeyecek diyorlar dogrumu ??
şimdi almanya sürümünü indiriyorum ama çok yavaş iniyo![]()

çok yavaş iniyor yaa başka bi alternatif yok mu acabaYorumlarınızı beklıyorum![]()