Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

irenekruger

irenekruger

Üye
Nihat Doğan ne ileri görüşlüymüş. Boşuna gitmemiş Dominik'e

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Google Play de Csc change diye uygulama indirdim acaba başka ülkenin kodu nu yazsam sıkıntı olur mu ?

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Google Play de Csc change diye uygulama indirdim acaba başka ülkenin kodu nu yazsam sıkıntı olur mu ?

buyuk ıhtımal olur csc yı degıstırmeye calısacaksın cunku de neden boyle bırsey yapasın kı

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Güncellemesi gelen bir ülkenin csc yi seçmiş olsam güncellemeyi alırım diye öyle olur mu acaba? Tamamen sistem silinecek biliyorum.

GrknYavas

GrknYavas

Üye
oyle bırsey olsa buyuk ıhtımal duyardık baska bır seye yarıyodur o program , bılmıyorum bu konuda bır bılgıye sahıp degılım

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Hmm anladım, Nokia da öyle yapıyorduk product kodunu değiştirip güncellemeyi alıyorduk bunda öyle değil galiba. Hiç bulaşmayım o zaman

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Hmm anladım, Nokia da öyle yapıyorduk product kodunu değiştirip güncellemeyi alıyorduk bunda öyle değil galiba. Hiç bulaşmayım o zaman

Dediğim gibi boyle birsey hıc gormedım belkı dedıgın gıbı csc yı degıstırıp guncellemeyı ala bılıyosundur ama hıc bılmıyorum konuyu okuyanlar buna bı cevap getırecektır

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Yazılım derken her ulkeye cıkan yazılım mı demek ıstıyo yoksa operator ıcın bulunan ayarlarmı var csc degıstırmek guncelleme almayı saglıyomu hala anlamıs degılım
Bende anlamadım tam olarak :rolleyes:

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Bende anlamadım tam olarak :rolleyes:

oh bende sadece ben anlamadım sandım :) acıklarlar tam olarak merak etme ama, sabır herseyın cozumu , ofke ıle kalkan zararla oturur , tecavuz kacınılmazsa zevk almaya bakacan :D bunlarda samsung un bıze ugulamıs oldugu polıtıka :D

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
oh bende sadece ben anlamadım sandım :) acıklarlar tam olarak merak etme ama, sabır herseyın cozumu , ofke ıle kalkan zararla oturur , tecavuz kacınılmazsa zevk almaya bakacan :D bunlarda samsung un bıze ugulamıs oldugu polıtıka :D

:Dartık bekleyecez ne yapalım ama 4.3 gelince note 3 özellikleri olan romu kuracam artık :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
O da doğru :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
İmei sıkıntısı olmasın diye geri dönecek olsam en azından 4.3 olur diye :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
:d::d::d::d::d:Senin bilecegin is ama 4.1.2 nın sarjı daha ıyı :) ama sen bılırsın yıne :D
Ditto rom un şarjı nasıl acaba nawy açmış konusunu yüzde yüz note 3 özellikleri diye ? Cazip geldi bayağı :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Ditto rom un şarjı nasıl acaba nawy açmış konusunu yüzde yüz note 3 özellikleri diye ? Cazip geldi bayağı :D

güzel güzel ben kullandım ama ben stock sevıyorum :D oyuzden stock kullanıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt