Çatlamadan gelir inşallahBeklemek iyidir sabırlı olmayı öğretir![]()

Çatlamadan gelir inşallah![]()
güzel günler çok uzak değil 
Google Play de Csc change diye uygulama indirdim acaba başka ülkenin kodu nu yazsam sıkıntı olur mu ?
Hmm anladım, Nokia da öyle yapıyorduk product kodunu değiştirip güncellemeyi alıyorduk bunda öyle değil galiba. Hiç bulaşmayım o zaman
Bende anlamadım tam olarak :rolleyes:Yazılım derken her ulkeye cıkan yazılım mı demek ıstıyo yoksa operator ıcın bulunan ayarlarmı var csc degıstırmek guncelleme almayı saglıyomu hala anlamıs degılım
Bende anlamadım tam olarak :rolleyes:
acıklarlar tam olarak merak etme ama, sabır herseyın cozumu , ofke ıle kalkan zararla oturur , tecavuz kacınılmazsa zevk almaya bakacan
bunlarda samsung un bıze ugulamıs oldugu polıtıka 
oh bende sadece ben anlamadım sandımacıklarlar tam olarak merak etme ama, sabır herseyın cozumu , ofke ıle kalkan zararla oturur , tecavuz kacınılmazsa zevk almaya bakacan
bunlarda samsung un bıze ugulamıs oldugu polıtıka
![]()
artık bekleyecez ne yapalım ama 4.3 gelince note 3 özellikleri olan romu kuracam artık 
artık bekleyecez ne yapalım ama 4.3 gelince note 3 özellikleri olan romu kuracam artık
![]()
neden 4.3 u beklıyosun kı 
O da doğru![]()

Senin bilecegin is ama 4.1.2 nın sarjı daha ıyı
ama sen bılırsın yıne 
Ditto rom un şarjı nasıl acaba nawy açmış konusunu yüzde yüz note 3 özellikleri diye ? Cazip geldi bayağıSenin bilecegin is ama 4.1.2 nın sarjı daha ıyı
ama sen bılırsın yıne
![]()

Ditto rom un şarjı nasıl acaba nawy açmış konusunu yüzde yüz note 3 özellikleri diye ? Cazip geldi bayağı![]()
oyuzden stock kullanıyorum