Tavsiye Nexus 4'ü satıp G2 almak

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Hayır değil.Kameranın merceği olsun, sensörleri olsun, kamerayı üreten firmanın geliştirici yazılımları olsun kameranın kalitesini bunlar belirler
Aynen oyle. Nexusun amaci da performans cihazi olmak zaten. Muzik kalitesi de pen his degildi sanirim.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
    Konu Sahibi
Aynen oyle. Nexusun amaci da performans cihazi olmak zaten. Muzik kalitesi de pen his degildi sanirim.
Telefonu alırken zaten performansı için almıştım, video, resim vs. fazla çekmem dedim ama telefonu aldıktan 5 ay sonra kararım değişti.Kararımın değişmesine yeni çıkan 1920x1080 ekranlı, 13 MP kameralı, snapdragon 800'lü Adreno 330'lu cihazlarda etki etti.Yenisi çıktıkça almak istiyorum sanırım hastalık oldu :D

kraladam12

Üye
Bencede s4 al g2 vardı bende sattım oyun falan oynanmıyor telde büyük ekran küçük ekran oluyor tuşlar yüzünden :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Telefonu alırken zaten performansı için almıştım, video, resim vs. fazla çekmem dedim ama telefonu aldıktan 5 ay sonra kararım değişti.Kararımın değişmesine yeni çıkan 1920x1080 ekranlı, 13 MP kameralı, snapdragon 800'lü Adreno 330'lu cihazlarda etki etti.Yenisi çıktıkça almak istiyorum sanırım hastalık oldu :D
maddi durumunuz iyi ise cok sorun teskil etmeyecek bi durum :)

partyhard

Üye
nexus5 al sende