Öneri General Mobile Discovery 16Gb Şarj Süresi!

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery 16Gb Şarj Süresi!
hayırlı forumlar arkadaşlar ben yeni aldım telefonu ilk şarj süresi kaç saat olmalı kimi dolduğunda çek fişten keyfine bak kimi 8saat kimi 16saat doldur diyolar ne yapayım kafam çok karışık yardımcı olurmusunuz

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Doldugunda sarj almaz zaten telefon sen bosuna bekleme o kadar :good:

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
yeni nesil telefonlarda böyle bir sıkıntı yok istediğin zaman yakıp çıkarabilirsin

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
yakipmı :D :D D :D :D :D genede saolun allah razı olsun discovery de kullanılan pil türü nedir

anilari35

anilari35

Üye
kardeşim hiç beklemene gerek yok şarj da bırakman pil ömrünü kısaltır ama ilk 2-3 hafta tam bitir %1 e kadar kapanmadan şarja tak full dolsun öyle çıkar

maktama

maktama

Üye
kardeşim hiç beklemene gerek yok şarj da bırakman pil ömrünü kısaltır ama ilk 2-3 hafta tam bitir %1 e kadar kapanmadan şarja tak fu ll dolsun öyle çıkar

Li-ion(ve li-polymer)pilleri sonuna kadar tü-ket-ME-yiiiin...(ilk hafta son hafta farketmez)%10 %5aralığı şarj için uygundur. Ayda bir tam bitirip(%1 %2) tam doldurun kalibrasyon için, okadar. Bunlar dışında istediginiz zamn şarja koyun, istediğiniz zaman şarjdan alın.

Ekleme: burası ne karışık bir forum, aynı konudan(hatta gm icin şarj konusundan) var zaten 2-3 tane ama arayıp bulabilene tabii.

Son düzenleme:
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Ben gece yatarken takıyorum sabah işe-okula giderken çıkartıyorum sorun olurmu ?

h3ro35

Üye
merhaba benim bir sorum olucak ben general mobile discovery 4gb modelini aldım 2 ay önce üzerine su döküldü ve wifi,bluetooth çalışmadı bu olaydan sonra neden olabilir.
2.telefoncuya götürdüm anakarttandır dedi çok masraf olur sat dedi ben sanmıyorum widi bluetooth anakarta baglı olsun anakart apayrı bi şey zaten.
şimdiden teşekkür ederim.

oscartiger

oscartiger

Üye
Li-ion(ve li-polymer)pilleri sonuna kadar tü-ket-ME-yiiiin...(ilk hafta son hafta farketmez)%10 %5aralığı şarj için uygundur. Ayda bir tam bitirip(%1 %2) tam doldurun kalibrasyon için, okadar. Bunlar dışında istediginiz zamn şarja koyun, istediğiniz zaman şarjdan alın.

Ekleme: burası ne karışık bir forum, aynı konudan(hatta gm icin şarj konusundan) var zaten 2-3 tane ama arayıp bulabilene tabii.
:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt