Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
galiba kernel yine değişmemiş 3.0x kernel kullanılcak bu samsung ne ayak ya malmı bunlar yoksa kendilerini mal gibimi göstermeye çalışıyorlar gerçekten çalışan mühendislerinden şüphe duyuyorum bilinçlimi yapıyorlar 3.4x kernel ile performans artışı var niye hala eski kernel ile devam ediyorlar o kadar bekletiyolar bakalım kitkatta ne yapacaklar
gidin custom rom kurun diyorlar galiba

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Valla ben ttt var bitane Trinidad ve Tobago diye onun kini yukledim tr dili de var

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
irenekruger

irenekruger

Üye
Canlı destek ile görüşmeme göre şu sonuca ulaşıldı: Güncellemeye sahip cihazlar samsung tarafından ithal edilmemiş cihazlar, paralel ithalat olanlara geliyor. Daha güncelleme ile ilgili bir bilgi elde etmemişler.

Son düzenleme:
GrknYavas

GrknYavas

Üye
bende buradan ve e mail ile iletişim kurdum ve canlı destekte bana da okan diye biri yardımcı olmay çalıştı ve çoğunlukla aynı şeyleri dedi
uzun süre kullanacağım stabil bi rom bulursam kuracam artık

Dedigim gibi ben kullanıyorum suan memnunum ama bana sorarsan 4.1.2 nin şarjı daha iyiydi ben sabret derim pisman olma diye söylüyorum

• Beğen
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Dedigim gibi ben kullanıyorum suan memnunum ama bana sorarsan 4.1.2 nin şarjı daha iyiydi ben sabret derim pisman olma diye söylüyorum
eyvallah kadeşim sağolasın ama güncelleme zaten çok ahım şahım bişi olmayacak galiba touchwiz bile değişmiyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Yok değişiyo ahimsahim değişmer olmuyo ama daha hizli ve güzel dedogim gibi ben çok tirmaladim 4.1.2 ye go dönmek için bu duruma düşme diye söylüyorum düşünüp kesin karar verirsen kullandığım rom u tavsiye ederim

• Beğen
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Yok değişiyo ahimsahim değişmer olmuyo ama daha hizli ve güzel dedogim gibi ben çok tirmaladim 4.1.2 ye go dönmek için bu duruma düşme diye söylüyorum düşünüp kesin karar verirsen kullandığım rom u tavsiye ederim
teşekkürler 2 gün daha bekleyim bi hiç değilse 4.3 ü alıp ondan sonra kurarım hoşuma gitmezse

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
teşekkürler 2 gün daha bekleyim bi hiç değilse 4.3 ü alıp ondan sonra kurarım hoşuma gitmezse

Aynen öyle yap yılbaşına kadar gelecek ama gecen CEO beni aradi benim pek vaktim yoktu ama hadi aramis konusayim dedim ordan burdan deken note2 guncellmeyi sordum dediki yilbasina kadar vereceğim bu kadar sorun yapma istiyosan ben sana yaptirayim birkac güncelleme dedi ama ben olmaz herkesle ayni anda alacağım dedim böyle de biriyim iste :)

• Beğen
Tepkiler: N. O. T. E. 2
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Aynen öyle yap yılbaşına kadar gelecek ama gecen CEO beni aradi benim pek vaktim yoktu ama hadi aramis konusayim dedim ordan burdan deken note2 guncellmeyi sordum dediki yilbasina kadar vereceğim bu kadar sorun yapma istiyosan ben sana yaptirayim birkac güncelleme dedi ama ben olmaz herkesle ayni anda alacağım dedim böyle de biriyim iste :)
:alkis

Arkadaşlar Samsung dan gelen e posta böyle işte sıkıntı olmaması için inceleme yapıorlarmış ve net tarih belli değilmiş.

blackcat67

blackcat67

Üye
en güncel versiyonu sormuyoruzki hep hazır cevap :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Binlerce muhendis bir yazılımı aylardir duzene sokamiyorsa utansinlar kendilerinden

• Beğen
blackcat67

blackcat67

Üye
onlar mühendismi ? bana 1 ay kurs versinler samsungun mühendislerini darma duman ederim :gun1::gun1:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hep aynı dalavere. Allah'ın Hinsitan'ında Endonezya'sında Tunus'unda mühendisler Türk mühendislerden dahamı iyi yani. Verdikleri cevaba göre evet daha iyi demekki. Her zaman güncellemeyi en son alan ülkelerin en başında geliyoruz. Samsung Türkiye'nin Samsung ana merkezi ile çok iyi ilişkisi olduğuna inanmıyorum artık adamların da Türkiye'yi çok adam yerine koyduklarına da inanmıyorum. Birde bu yazılımı her ülkenin kendi Samsung bünyelerimi yapıyo? %90 bütün ülkeler alıyor Türkiye hala yok test yok bilmem ne. Vereceğiniz sürüm yine bizden önce almış olan ülkelerle aynı versiyon olacak. Tee ulan yaa.

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas ve abdurrahmancam

N. O. T. E. 2

Üye
Helal olsun samsunga, nokıa yıda geçti sürüm konusunda.

jr_arif

jr_arif

Üye
s5 geliyomus biz hala 4.3 bekliyormusuz olurmu olur samsung bu .d.d

irenekruger

irenekruger

Üye
Dominik Cumhuriyetine bile çıkmış :D

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt