Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Ben gecen hafta almanyadan guncelleme yapmistim turkiye icin guncelleme alan arkadasa sorum var coklu pencere sekmesine giremiyorum geri tusuna uzun bastıgimda aktif oluyordu şimdi gelmiyor ayarlardan aktifte edemiyorum sende de boyle bir sorun varmi eski surumde bi problem olmuyorrdu

bide geri tusuna basınca degıl basılı tutunca aktıf oluyo artı coklu pencere secenegı secılı ıse dedıgım oluyo yoksa zaten ılk once aktıf edıp sonra gerı tusuna basılı tutman gerekıyo :)

codblackops2

codblackops2

Üye
Turkiyeye gec guncelleme verenlerin Allah evlerine ateşler salsın :D

• Beğen
Tepkiler: N. O. T. E. 2 ve BurakTura
xparissx

xparissx

Üye
bide geri tusuna basınca degıl basılı tutunca aktıf oluyo artı coklu pencere secenegı secılı ıse dedıgım oluyo yoksa zaten ılk once aktıf edıp sonra gerı tusuna basılı tutman gerekıyo :)
[quoteissx, post: 6691025, member: 1949317"][/quote]
Zaten basili tutyordum dedigim olay açılır penceresini aktif yada pasif yapamiyorum basilmiyor tusa anladın mi?bildirim panelinde ne aktif nede pasif basilmiyor butona

GrknYavas

GrknYavas

Üye
[quoteissx, post: 6691025, member: 1949317"]
Zaten basili tutyordum dedigim olay açılır penceresini aktif yada pasif yapamiyorum basilmiyor tusa anladın mi?bildirim panelinde ne aktif nede pasif basilmiyor butona[/quote]

bı format atmayı dene dıyeyım ozaman

irenekruger

irenekruger

Üye
Hayret bir sey ya... hala yok

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
gidip baska ulkenin surumunu kurasım var:off:

irenekruger

irenekruger

Üye
Beklemissin o kadar az daha bekle ya

blackcat67

blackcat67

Üye
samsung canlı destek ile iletişime geçin herkes şikayet yağdırsın nedir bu kardeşim ne s3 için geldi ne note 2 kitkat gelmesi gerekiyor şuan samsung kadar ağır iş yapan bir firma görmedim beceriksizler

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam

N. O. T. E. 2

Üye
bugun 9 tane ulkeye cıktı, Türkiyeye hala yok. Aksine ilk bize gelmesi gerekirken en son biz alacagız, adaletmi bu ?gönder linki dostum beraber kayalım,
samsung canlı destek ile iletişime geçin herkes şikayet yağdırsın nedir bu kardeşim ne s3 için geldi ne note 2 kitkat gelmesi gerekiyor şuan samsung kadar ağır iş yapan bir firma görmedim beceriksizler

• Beğen
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
bugun 9 tane ulkeye cıktı, Türkiyeye hala yok. Aksine ilk bize gelmesi gerekirken en son biz alacagız, adaletmi bu ?gönder linki dostum beraber kayalım,
öyle saçma bir durum ki adı duyulmamış ülkelere bile çıkıyor hala TR yok. S3 için ise çok daha yavaşlar :sinir:gun1:
canlı destek ile nasıl iletişim kuruluyor

irenekruger

irenekruger

Üye
Samsung musteri memnuniyeti acisindan pek tatmin edici degil servis ve musteri hizmetlerinde. Bir kulaklik bozuldu diye tüm kutuyu istemişti ve garip davranışları vardi

blackcat67

blackcat67

Üye
destek masasında insan çalışmıyor robot var beyler otomatik cevap işe yaramaz en iyisi mail atmak bişeden çaktıkları yok yeminlen ya niye en geç türkiyeye geliyor bu güncelleme

eposta atın

• Beğen
irenekruger

irenekruger

Üye
Canli destekte otobot yoktu

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
destek masasında insan çalışmıyor robot var beyler otomatik cevap işe yaramaz en iyisi mail atmak bişeden çaktıkları yok yeminlen ya niye en geç türkiyeye geliyor bu güncelleme

eposta atın
eyvallah sağolasın kardeşim e mail atalım tabiiki

blackcat67

blackcat67

Üye
galiba kernel yine değişmemiş 3.0x kernel kullanılcak bu samsung ne ayak ya malmı bunlar yoksa kendilerini mal gibimi göstermeye çalışıyorlar gerçekten çalışan mühendislerinden şüphe duyuyorum bilinçlimi yapıyorlar 3.4x kernel ile performans artışı var niye hala eski kernel ile devam ediyorlar o kadar bekletiyolar bakalım kitkatta ne yapacaklar

Takipçi Satın Al

Üst Alt