bu yuzden ıos favorimBeyler Size Birşey söyleyeyim cihazımı övmek için söylemiyorum 5s tam bir çığır smartphone piyasasında note2,note3,s3,s4 te real racing 3 oyununda kapıştırdım ayrıca internet radyosu ve facebook falan açıktı üstelik müzik dinliyordum.. aynı çoklu işlemleri yaparken söyledim cihazlarda oyun kasılıyor ama iphone 5s im çatır çatır olmaz böyle birşey... üstelik bu cihazların hepsi ram işlemci vs. bakımından iphone 5s ten üstün cihazlar ama tırt yani.. ben alırken aklımda 2 seçenek vardı LG Optimus G Pro ve iphone 5s kesinlikle pişman değilim verdiğim paraya..Ayrıca AppleStore Türkiye mağazasının da açılması çok çok iyi oldu...Orjinal apple garantili ürün almak çok mantıklı gidip de teknosa gold vs teknoloji marketlerden aldığımız cihazlar eskiden distrübütör garantiliydi.
En hızlı gelisen işletim sistemine sahip ayrıca muhteşem bi stabillige sahip bu kolay kolay her android yapamaz uygulama bakimindan hergün uygulama geliyor kendim şahidimNokia ya 1 kuruş vermem
Nokia öldü
Zaten akıllı telefon olmadan da nokia beş para etmezdi sadece sağlam telefon gerisi tırt
EvetNokia danmı. Bahsediyorsun dostum?
Ne yani bi xperia z iphone kadar stabil mi?Sorunun cevabı telefondan ne beklediğinle alakalı zaten piyasanın en iyi telefonlarından biri elinde şuan ben olsam Xperia Z'den sonra asla Iphone almazdım ama daha küçük ekranlı telefon istersen sen bilirsin tabi ekran küçülmesi ve arayüz değişimi dışında pek bir değişim hissetmezsin
Android 4.0.X sürümlerinden sonra Android'in o meşhur stabilize sorunu pek kalmadı, Iphone bu konuda Android'i eskiden eziyordu doğru ama yıl olmuş 2013 hatta 2014'e giriyoruz android cihazlarda donanımlar uçmuş vaziyette kaldı ki Xperia Z'deki donanım da yüksek bu yüzden telefonu doğru kullandıktan sonra stabilize konusunda bir sıkıntı olmaz.Ne yani bi xperia z iphone kadar stabil mi?
Yazdığımda komik olan yeri söyler misin ?Komiksin dostum ama sonuçta zwvkler ve renkler tartışılmaz ama yolda bulsam dönüp bakmam nokia ya. Yıllardır Android kullanıyorum. Ama 5s süpermiş alacağım çok yakında
Yazdığımı bi daha okusana nerde övmüşüm Nokia'yı ? Onu geçtim Nokia adı geçmemiş yazımda.Nokia yı övmen komik geldi
Akıllı telefon piyasası nokia yı ezdi geçti arkadaşım
Önemli değil dostumÇok özür dostum yanlış okumuşum :-)