GrknYavas
Üye
ama öyle olmayacak işte ya mk9 ya ml3 zaten çıkmış olanlardan gelecek görürsün sadece en son alan olacaz
insallah valla sorun cıkmaz da aklıma gelen basıma gelır ama

ama öyle olmayacak işte ya mk9 ya ml3 zaten çıkmış olanlardan gelecek görürsün sadece en son alan olacaz

İnşallah ama Türkiye ye gelen güncellemeler genelde sıkıntısız oldu gelen güncelleme de sıkıntı çıkmaz inşallahinsallah valla sorun cıkmaz da aklıma gelen basıma gelır ama![]()
İnşallah ama Türkiye ye gelen güncellemeler genelde sıkıntısız oldu gelen güncelleme de sıkıntı çıkmaz inşallah

kardeş senin telefon büyük ihtimalle klonlu kaçak çok zorlamazsan iyi edersin şebeke sorunu yada imein uçabiliyor dikkatli olArkadaşlar,
Evde internet kullanmıyorum, wifi üzerinden 2 defa güncellemeyi indirdim. Koşullar özellikler çıkıyor vs. kur diyorum android robotunun resmi çıkıyor altta da yükleniyor çubuğu, yüzde 20-30 arasın gelince robot resmi nalları dikiyor yere düşüyor ve cihaz yeniden başlatılarak güncelleme tamamlanmıyor
Anlamadım niye böyle oldu,
Bir de Kies muhabbeti var, ondan deneyeceğim ilk fırsatta.
Android ilk maceram olduğu için pek bir tecrübem yok...
Neden böyle oluyordur bilgisi olan varmıdır ?
İlk indirmeyi direkt yapmıştım, ikincisini ise telefonu formatladıktan sonra.
Ama iki türlü de yemedi..

4.3 olduguna emin misin gelenin? Ilk maceram demissin. 4.1.2nin uzerine ağustosta gelen günceli görüyor olabilir misin?
Ooo hadi hayırlı olsunOlabilir ama cihazı alalı 2 hafta oldu, bir kaç defa kontrol etmiştim güncelleme var mı diye güncel diyordu hep. Bu ise dün çıktı.
Bahsettiğiniz olsa sanırım ilk aldığımda çıkardı hemen kontrol ettğimde.Arkadaşlar ekan görüntüsü atamıyorum şu an ama Kies ile çok şükür 4.3 ü yüklemiş bulunmaktaym.
Herkese gelir kısa sürede nşallh.

Güncelleme nasıl peki güzel mi değişiklikler filan ram kullanımı nasılOlabilir ama cihazı alalı 2 hafta oldu, bir kaç defa kontrol etmiştim güncelleme var mı diye güncel diyordu hep. Bu ise dün çıktı.
Bahsettiğiniz olsa sanırım ilk aldığımda çıkardı hemen kontrol ettğimde.Arkadaşlar ekan görüntüsü atamıyorum şu an ama Kies ile çok şükür 4.3 ü yüklemiş bulunmaktaym.
Herkese gelir kısa sürede nşallh.
Güncelleme nasıl peki güzel mi değişiklikler filan ram kullanımı nasıl
(o a ayrı bir güzellik oldu)Eyvallah sağolasın Güle güle kullanŞöyle diyeyim,
Note 2 alalı 2 hafta oldu, diğerini anlayamadan böyle bir güncelleme geldi(o a ayrı bir güzellik oldu)
Ama RAM sanki diğerine göre biraz daha fazla harcıyor gibi geldi, çok fazla bir fark değil ama bana da öyle gelmiş olabilir.
Ayarlar kısmı güzel omuş, menüler ayrılmış bağlantılı işlemlere göre.
Bildirim barından değişikliğe izin veren ekstra ayar gelmiş, kısayollar için.
Kilit ekranında gelen çağrı ve mesajları göstermesi daha güzel olmuş görsel olarak,
2 pencere oluyor tuş kilidini açmadan, ilk ekran bildiğimiz saat kilit açma ekranı, sağa kaydırınca gelen mesaj ve çağrı bilgileri görünüyor.
Çok fazla görsel değişiklik yok, hız konusunda net birşey diyemem çok fazla kurcalayamadım.

Ben gecen hafta almanyadan guncelleme yapmistim turkiye icin guncelleme alan arkadasa sorum var coklu pencere sekmesine giremiyorum geri tusuna uzun bastıgimda aktif oluyordu şimdi gelmiyor ayarlardan aktifte edemiyorum sende de boyle bir sorun varmi eski surumde bi problem olmuyorrdu