Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
insallah valla sorun cıkmaz da aklıma gelen basıma gelır ama :)
İnşallah ama Türkiye ye gelen güncellemeler genelde sıkıntısız oldu gelen güncelleme de sıkıntı çıkmaz inşallah

GrknYavas

GrknYavas

Üye
İnşallah ama Türkiye ye gelen güncellemeler genelde sıkıntısız oldu gelen güncelleme de sıkıntı çıkmaz inşallah

insallah evet gelen guncellemeler sorunsuz oluyo ınsallah da tek ıstegım o zaten sadece ıyı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
codblackops2

codblackops2

Üye
Samsung adamı kanser eder ..Açık ve net

irenekruger

irenekruger

Üye
Hani birinin telefonuna düşmüştü güncelleme ne oldu? Nerede?

ferit.61

ferit.61

Üye
Arkadaşlar,
Evde internet kullanmıyorum, wifi üzerinden 2 defa güncellemeyi indirdim. Koşullar özellikler çıkıyor vs. kur diyorum android robotunun resmi çıkıyor altta da yükleniyor çubuğu, yüzde 20-30 arasın gelince robot resmi nalları dikiyor yere düşüyor ve cihaz yeniden başlatılarak güncelleme tamamlanmıyor :)

Anlamadım niye böyle oldu,
Bir de Kies muhabbeti var, ondan deneyeceğim ilk fırsatta.
Android ilk maceram olduğu için pek bir tecrübem yok...
Neden böyle oluyordur bilgisi olan varmıdır ?
İlk indirmeyi direkt yapmıştım, ikincisini ise telefonu formatladıktan sonra.
Ama iki türlü de yemedi..

apex2121

apex2121

Üye
Arkadaşlar,
Evde internet kullanmıyorum, wifi üzerinden 2 defa güncellemeyi indirdim. Koşullar özellikler çıkıyor vs. kur diyorum android robotunun resmi çıkıyor altta da yükleniyor çubuğu, yüzde 20-30 arasın gelince robot resmi nalları dikiyor yere düşüyor ve cihaz yeniden başlatılarak güncelleme tamamlanmıyor :)

Anlamadım niye böyle oldu,
Bir de Kies muhabbeti var, ondan deneyeceğim ilk fırsatta.
Android ilk maceram olduğu için pek bir tecrübem yok...
Neden böyle oluyordur bilgisi olan varmıdır ?
İlk indirmeyi direkt yapmıştım, ikincisini ise telefonu formatladıktan sonra.
Ama iki türlü de yemedi..
kardeş senin telefon büyük ihtimalle klonlu kaçak çok zorlamazsan iyi edersin şebeke sorunu yada imein uçabiliyor dikkatli ol :D

ferit.61

ferit.61

Üye
Imei durumuna baktım şimdi de normal görünmüyor mu ?

Resimi ekleyemedim.

İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
Üretici Samsung Note 2 vs. yazıyor..

irenekruger

irenekruger

Üye
4.3 olduguna emin misin gelenin? Ilk maceram demissin. 4.1.2nin uzerine ağustosta gelen günceli görüyor olabilir misin?

ferit.61

ferit.61

Üye
4.3 olduguna emin misin gelenin? Ilk maceram demissin. 4.1.2nin uzerine ağustosta gelen günceli görüyor olabilir misin?

Olabilir ama cihazı alalı 2 hafta oldu, bir kaç defa kontrol etmiştim güncelleme var mı diye güncel diyordu hep. Bu ise dün çıktı.
Bahsettiğiniz olsa sanırım ilk aldığımda çıkardı hemen kontrol ettğimde.Arkadaşlar ekan görüntüsü atamıyorum şu an ama Kies ile çok şükür 4.3 ü yüklemiş bulunmaktaym.
Herkese gelir kısa sürede nşallh.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Olabilir ama cihazı alalı 2 hafta oldu, bir kaç defa kontrol etmiştim güncelleme var mı diye güncel diyordu hep. Bu ise dün çıktı.
Bahsettiğiniz olsa sanırım ilk aldığımda çıkardı hemen kontrol ettğimde.Arkadaşlar ekan görüntüsü atamıyorum şu an ama Kies ile çok şükür 4.3 ü yüklemiş bulunmaktaym.
Ooo hadi hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ferit.61
ferit.61

ferit.61

Üye
Eyvallah ustam,

Darısı herkesin başına en kısa sürede İnşallah.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Güncelleme nasıl peki güzel mi değişiklikler filan ram kullanımı nasıl

Rufaigulu

Üye
benim note2 guncellendi, telefon hizlandi ve bataryasi cok uzun gidiyor.

N. O. T. E. 2

Üye
Bize ne zamam gelecek peki ?

BurakTura

BurakTura

Üye
vay arkadaş bi benimkimi güncellenmedi:sinir

ferit.61

ferit.61

Üye
Güncelleme nasıl peki güzel mi değişiklikler filan ram kullanımı nasıl

Şöyle diyeyim,
Note 2 alalı 2 hafta oldu, diğerini anlayamadan böyle bir güncelleme geldi :) (o a ayrı bir güzellik oldu)
Ama RAM sanki diğerine göre biraz daha fazla harcıyor gibi geldi, çok fazla bir fark değil ama bana da öyle gelmiş olabilir.
Ayarlar kısmı güzel omuş, menüler ayrılmış bağlantılı işlemlere göre.
Bildirim barından değişikliğe izin veren ekstra ayar gelmiş, kısayollar için.
Kilit ekranında gelen çağrı ve mesajları göstermesi daha güzel olmuş görsel olarak,
2 pencere oluyor tuş kilidini açmadan, ilk ekran bildiğimiz saat kilit açma ekranı, sağa kaydırınca gelen mesaj ve çağrı bilgileri görünüyor.
Çok fazla görsel değişiklik yok, hız konusunda net birşey diyemem çok fazla kurcalayamadım.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Şöyle diyeyim,
Note 2 alalı 2 hafta oldu, diğerini anlayamadan böyle bir güncelleme geldi :) (o a ayrı bir güzellik oldu)
Ama RAM sanki diğerine göre biraz daha fazla harcıyor gibi geldi, çok fazla bir fark değil ama bana da öyle gelmiş olabilir.
Ayarlar kısmı güzel omuş, menüler ayrılmış bağlantılı işlemlere göre.
Bildirim barından değişikliğe izin veren ekstra ayar gelmiş, kısayollar için.
Kilit ekranında gelen çağrı ve mesajları göstermesi daha güzel olmuş görsel olarak,
2 pencere oluyor tuş kilidini açmadan, ilk ekran bildiğimiz saat kilit açma ekranı, sağa kaydırınca gelen mesaj ve çağrı bilgileri görünüyor.
Çok fazla görsel değişiklik yok, hız konusunda net birşey diyemem çok fazla kurcalayamadım.
Eyvallah sağolasın Güle güle kullan :)

xparissx

xparissx

Üye
Ben gecen hafta almanyadan guncelleme yapmistim turkiye icin guncelleme alan arkadasa sorum var coklu pencere sekmesine giremiyorum geri tusuna uzun bastıgimda aktif oluyordu şimdi gelmiyor ayarlardan aktifte edemiyorum sende de boyle bir sorun varmi eski surumde bi problem olmuyorrdu

ferit.61

ferit.61

Üye
Ben gecen hafta almanyadan guncelleme yapmistim turkiye icin guncelleme alan arkadasa sorum var coklu pencere sekmesine giremiyorum geri tusuna uzun bastıgimda aktif oluyordu şimdi gelmiyor ayarlardan aktifte edemiyorum sende de boyle bir sorun varmi eski surumde bi problem olmuyorrdu

Ustam şimdi denedim.
Ayarlar - Ekran - altındaki seçenekten aktif ve deaktif ederek kontrol ettim sorun yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt