Konu Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
FeLonieS

FeLonieS

Üye
sarj durumu iyiydi aslında ayın 17 sinki sürümde sonradan böyle odlu çok oynuyorlar roomla ya benimki rahat oynamadan 1 gün gidiyor zaten şuanda bi müzik dinliyom bi de arasıra facebooka bakıyorum mobil data sabah 6 ila akşam 6 ya kadar açık akşam saatleri ve geceleyin evdeki wifi açık telefon nerdeyse 24 saat internete bağlı en fazla düştüğün pil yüzdesi yüzde 15
Deneyeceğim eve gidince. :D

yavuz14

yavuz14

Üye
bende şöyle bi hata çıktı gelen aramaları göremiyorum arama geldiği zaman ekran hiç bir şey yok bu nasıl iş böyle ya

FeLonieS

FeLonieS

Üye
bende şöyle bi hata çıktı gelen aramaları göremiyorum arama geldiği zaman ekran hiç bir şey yok bu nasıl iş böyle ya
Tam yükleyeyim diyorum böyle olumsuzlukları görüyorum vazgeçiyorum. :D :D

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
yavuz14

yavuz14

Üye
wipe data yapmadan yüklüyorum güncellemeleri takılmıştır ondandır sorun yok normalde ben çok oynuyorum romla :D

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
  • Beğen
yavuz14

yavuz14

Üye
tekrar sıfır temiz kurulum yapıyorum yapıyorum şuan içinRom olağanüstü güzel yüklemen için erken diyorum sen orjinalde kal kitkat launcher yükle 1 ay sonra yada 15 gün sonra tam olarak bu room tam olarak oturur hale gelir. Şimdi kullanıcılar test edip hataları belirtiyor benim tek sıkıntım şu kamera uygulamasındaki önizleme sorunu o olmasa sorun yok :D

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
tekrar sıfır temiz kurulum yapıyorum yapıyorum şuan içinRom olağanüstü güzel yüklemen için erken diyorum sen orjinalde kal kitkat launcher yükle 1 ay sonra yada 15 gün sonra tam olarak bu room tam olarak oturur hale gelir. Şimdi kullanıcılar test edip hataları belirtiyor benim tek sıkıntım şu kamera uygulamasındaki önizleme sorunu o olmasa sorun yok :D
kurasım da var ama en iyisi orjinalde kalayım :D
Şarj yine aynı root yapsam da yapmasamda aynı seviye demekki root etkilemiyor çok.:D

yavuz14

yavuz14

Üye
evet root pek etkilemez aksine daha çok pilden tasaruf etmene yarar çünkü tasaruf programları root yetkisine bazan ihtiyacı oluyor.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
evet root pek etkilemez aksine daha çok pilden tasaruf etmene yarar çünkü tasaruf programları root yetkisine bazan ihtiyacı oluyor.
Boşuna heveslenip telefonu rootsuz yaptık desenize.

hsynkertik

hsynkertik

Üye
    Konu Sahibi
1)S3 Mini İçin En İyi Rom Dur Ve Gayet Başarılıdır Stabil Bir Romdur Yani Sürekli Güncellemeler Gelmektedir.
2)sarj bir günün sonunda bitmektedir bazı batarya programlarıyla bu sure uzatıla bilir
3)Romda 3g Bulunmamakta Hiçbir Romda Bulunmamaktadır Ve Tespit Edilen ' Uygulamada Calısırken sıkıntı Cıkarmaktadır

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
1)S3 Mini İçin En İyi Rom Dur Ve Gayet Başarılıdır Stabil Bir Romdur Yani Sürekli Güncellemeler Gelmektedir.
2)sarj bir günün sonunda bitmektedir bazı batarya programlarıyla bu sure uzatıla bilir
3)Romda 3g Bulunmamakta Hiçbir Romda Bulunmamaktadır Ve Tespit Edilen ' Uygulamada Calısırken sıkıntı Cıkarmaktadır
Bir ara kurduğumda 3g çalışıyor gözüküyordu. :S
Birde simkarttaki kişileri görmek mümkün mü kitkatta?

hsynkertik

hsynkertik

Üye
    Konu Sahibi
ben simkartta kişi tasımıyorum o yuzden pek bılgım yok eger android cihazınız varsa kısılerınızı googleye aktarmanızı tavsıye ederım ve hıcbır romda 3g calısmamaktadır :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
ben simkartta kişi tasımıyorum o yuzden pek bılgım yok eger android cihazınız varsa kısılerınızı googleye aktarmanızı tavsıye ederım ve hıcbır romda 3g calısmamaktadır :)
Hiçbir romda derken orjinalde de mi? :D Ben 3g olayından pek anlamam da cahillimi affedin. :D

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye

Sağol kardeşim 3g ve uygulamalar sıkıntı değil benim icin

FeLonieS

FeLonieS

Üye
  • CM kaynaklar güncelleme
  • stok kamera sorunlar çözüldü
  • kablosuz aygıtların daha düşük pil tüketimi (wifi / bt / gsm)
  • Odin paketi de güncellendi

24.12.2013 Güncellemesi.

yavuz14

yavuz14

Üye
Yeni sürümlerle birlikte batarya ömrü baya bi arttı müzik,video,internet wifi açıkken fazla şarj gitmiyor test ettim onayladım.

Quandrostr

Quandrostr

Üye
Yeni sürümlerle birlikte batarya ömrü baya bi arttı müzik,video,internet wifi açıkken fazla şarj gitmiyor test ettim onayladım.
Yavuz kardeş yeni sürüm derken siz hangi sürümü kullanıyorsunuz

yavuz14

yavuz14

Üye
Günlük yayınlanan bi rom olduğu için bu sitesinden takip edersen günlük olarak romun varolan hatalarını düzeltiyorlar. adresinden takip edebilirsin. Her akşam saat 18:30 ila 21:00 arasında rom güncelleme alıyor. Ben düzenli olarak test amaçlı yüklüyorum her gün düzenli olarak.

hsynkertik

hsynkertik

Üye
    Konu Sahibi
Güncel