Sony’nin yeni cihazları antutu ve postel’de göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony’nin yeni cihazları antutu ve postel’de göründü
Sony yeni akıllı telefon modellerini sunmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon pazarında yer alan büyük firmalardan bir tanesi olan Sony, 2013 içerisinde bir çok yeni cihaz sundu. Bunlar arasında ön plana çıkan modeller ise önce Xperia Z, sonrasında da Xperia Z Ultra, Xperia Z1 ve geçtiğimiz gün satışa sunulan Xperia Z1′in mini modeli olan Xperia Z1f oldu.

2014′e çok az bir süre kaldı. Senenin en önemli etkinliklerinden olan CES 2014, Tüketici Elektroniği Fuarı, ABD’de hemen Ocak ayı başında gerçekleştirilecek. Daha sonra da bir başka önemli etkinlik olan MWC 2014, Mobil Dünya Kongresi ise Şubat ayı sonlarında İspanya’da karşımıza gelecek.

Her iki etkinlikte de bir çok yeni modelin özellikle de akıllı telefon ve tabletlerin gün yüzüne çıkmasını bekliyoruz. Tanıtım yapması beklenen firmalardan bir tanesi de Xperia modelleri ile göz dolduran Sony olacak.

Endonezya’nın FCC’si olan Postel’de bazı Sony cihazları göründü. Bu yeni cihazların beş akıllı telefon ve bir de tablet olduğu iddia ediliyor. Ayrıca bu modellerin model numaraları, AnTuTu’da ki numaralarla da eşleşiyor.

Yeni cihazlardan D2005 and D2105, büyük ihtimalle giriş seviyesi akıllı telefon modelleri olacak. C2005 Xperia M ve C2105 ise Xperia L olarak karşımıza çıkmıştı. Bu yeni modeller,bu akıllı telefonların yerine geçebilir.

SGP521 ise tablet olarak karşımıza çıkacak. Xperia Tablet Z, SGP321 model numarasına sahip.

Diğer modellere baktığımızda D5303, daha önce C5303 olarak sunulan Xperia SP’nin, D6503 ise yine daha önce sunulan Xperia ZL’nin güncellenmiş versiyonları olabileceği belirtilmekte. D5503′ün ise şu an eşiti bulunmamakta.

Bakalım bu yeni cihazlar ne zaman gün yüzüne çıkacak.

Sony’nin yeni cihazları Antutu ve Postel’de göründü

Invoke

Invoke

Üye
İçlerinde Z2 yok =P

Ama yılın ilk yarısında Z2'yi göreceğiz, bence.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
hadi bakalım iyi cihazlar geliyor yine sony xperia™ :yuru:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
zaten unutuldu güncelleme gelmiyor artık :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Belki son kez verir :D

Invoke

Invoke

Üye
Geliştiricler unutmaz hacı, xda'e baksan rahat edersin. Ben 2011 cihazımda stabil 4.3 kullanıyorum. 4.4 var da pek günlük kullanıma uygun değil, şarjı emiyor biraz :D Yakında o da düzgün olur =PD2005 ile D2105 L'nin biraz üst versiyonu cihazlar olacak herhalde.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
yok daha gelmez güncelleme :D biraz daha telefon gerilesin xdaya uğrayacam :Den az 2gb ram koyar kesin

Invoke

Invoke

Üye
en az O.o naptın hacı =P

O L'nin gelişmişleri dedikleri yine 1GB ramli olur.
ZL'nin(bu kesin) ve SP'nin(belki) gelişmişi 2GB Ram olur.

İkinci çeyrekte Z2 bile yüksek ihtimalle 2GB ram olur, 3gb ram sanmıyorum bu sene sony'nin koyacağını. 2gb yeterli zaten.
Note 3'e bir sürü özellik eklenince daha çok rame ihtiyaç oldu tabi. Yine S5'e te büyük iht. 3gb ram koyar ama biraz da göz boyamak için. Bak gör Z2 dedikoduları 3gb ram diyecek ama 2gb gelecek cihaz. 2k ekran belki... Büyük iht yine fhd olur sonynin amirali. Ama 2k olmasını ben de isterim :aha: de... Daha önemli şeyler var, yapmaları gereken =P :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
doğru diyon aslında ama z1'in minisine 2gb ram koymuş ordan yola çıkarak dedim :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Hakkattende öyle özellikleri aynı sony ne yapmaya çalışmış burda anlamadım :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
türkiyeye gelirse fiyatı 1000 tl civarı olursa fena satar mini canavar sony bide Z1S duyurmuş orta segment galiba :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
L'nin veliahdını beklemekteyim. Ips ekran koysunlar isterlerse tasarımı bile aynı kalsın(birazcık inceltilse on numara olur) yani L'nin özellikleri zaten güzeldi. Sony TFT'den kurtulmaya baksın, SP bile ne kadar güzel bir telefon ama ekranındaki o solukluk bitiriyor.

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
Invoke

Invoke

Üye
L'nin veliahdını beklemekteyim. Ips ekran koysunlar isterlerse tasarımı bile aynı kalsın(birazcık inceltilse on numara olur) yani L'nin özellikleri zaten güzeldi. Sony TFT'den kurtulmaya baksın, SP bile ne kadar güzel bir telefon ama ekranındaki o solukluk bitiriyor.

İşin aslı ips de tft lcd'nin bir tipi. =P
türkiyeye gelirse fiyatı 1000 tl civarı olursa fena satar mini canavar sony bide Z1S duyurmuş orta segment galiba :D

Yok hacı Z1S, Z1 mini oluyor işte ve 1000tl civarı olma ihtimali sıfır. 2'ye yakın olur :aha:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Z1f mini oluyor Z1s ayrı galiba :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bi sitede ayrı iki telefon olarak belirtmiştiler :D

Invoke

Invoke

Üye
bi sitede ayrı iki telefon olarak belirtmiştiler :D

Bakayım :D Hangi sitede?z1s ile z1f dediğim gibi hacı... hatta z1s 600 doları civarı olurmuş z1de 700dolardı yanlış hatırlmıyorsam yani fark az olacak z1 mini 2bin lira belki biraz daha düşük =P :D :D

Üst Alt