Püf Noktası ace2 ekranı açılıp bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
ace2 ekranı açılıp bekliyor
arkadaşlar telefona root atmaya çalıştım

Odin3_v3.04

I8160XXLD8_ready_to_root_ANT.tar.md5

update_su

bu dosyaları kullandım ama şu anda telefonum download modu hariç açılmıyor. normal açmaya çalışınca ace 2 ekranı takılıp kalıyor önerisi olan varmı telefonu kullanamıyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
arkadaşlar telefona root atmaya çalıştım

Odin3_v3.04

I8160XXLD8_ready_to_root_ANT.tar.md5

update_su

bu dosyaları kullandım ama şu anda telefonum download modu hariç açılmıyor. normal açmaya çalışınca ace 2 ekranı takılıp kalıyor önerisi olan varmı telefonu kullanamıyorum
hocam telefon soft-brick olmuş download moda al 4.1.2 veya 2.3.6 romunu flaşla odinden düzelir

Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
kardeş benim telefonun garantisi duruyor alalı 1 ay oldu bu romu atınca garanti dışına cıkarmıyım servise vermelimiyim yada çıkmaz diyorsan bana nasıl yapacağımı tarif edermisin. tek yapmak istediğim telefonu root layıp oyunları uygulamaları ext sd karta taşımaktı elimize yüzümüze bulaştırdık

Son düzenleme:
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
kardeş benim telefonun garantisi duruyor alalı 1 ay oldu bu romu atınca garanti dışına cıkarmıyım servise vermelimiyim yada çıkmaz diyorsan bana nasıl yapacağımı tarif edermisin acemiyim

hayır sen türkiye için olan 2.3.6 veya 4.1.2 romunu odinden flaşla telefon açılır eski haline gelir garantiden filanda çıkmazsın internette araştır şuan hangi sürümdesin sen android 4.1.2 mi 2.3.6 mı ?

Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
android 4.1.2 sürümdeydim kardeş bana yardım et odinden flaşlayı anlamadım nasıl yapıcam ve nereden indiricem

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
android 4.1.2 sürümdeydim kardeş bana yardım et odinden flaşlayı anlamadım nasıl yapıcam ve nereden indiricem

hocam size bi link vericem o linkte nasıl yapacağınız anlatılıyor yanlız şunu sorucam son olarak 4.1.2 ye odinden mi güncellediniz ? yani odinden rom yüklemeyi biliyor musunuz ?

buyrun hocam bu konuda anlatılanları yaptığınız takdirde cihazınız açılacak eski haline dönecek panik yapmayın her android kullanıcısının başına gelen işler bunlar linkte anlatılanları yapıın no problem garanti maranti gitmez

Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda yüklü geldi dediğim gibi alalı 1 ay oldu telefonumu alalı , odinden rom yüklemeyi bilmiyorum bu root olayınıda resimlere bakarak yaptım ama beceremedim amacım oyunları ,programları ext sd carta kopyalamaktı elime yüzüme bulaştırdım acemilik çok kötü bişi şimdiden yardımlaın için çok teşekkür ederim

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
telefonumda yüklü geldi dediğim gibi alalı 1 ay oldu telefonumu alalı , odinden rom yüklemeyi bilmiyorum bu root olayınıda resimlere bakarak yaptım ama beceremedim amacım oyunları ,programları ext sd carta kopyalamaktı elime yüzüme bulaştırdım acemilik çok kötü bişi şimdiden yardımlaın için çok teşekkür ederim

sıkıntı yok root yaparsan garantin gider haberin olsun eğer bunu göze alıyorsan yapmalıydın rootu ama neyse geçmiş olsun verdiğim linkten aşamaları izle birkaç dosya indirmen gerekecek orda odinden nasıl rom yüklendiğini anlatıyor romu yükleyeceksin cihaz açılacak eski haline gelecek kolay gelsin ... yardıma ihtiyaç olursa pm atabilirsiniz

Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin linkteki çözümü hemen uyguluyorum kardeşim sonucu yazıcam unroot olayına güvendim biraz araştırmıştım

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
verdiğin linkteki çözümü hemen uyguluyorum kardeşim sonucu yazıcam unroot olayına güvendim biraz araştırmıştım

linktekileri uygula sıkıntı çıkmaz evelallahişlemin sonucunu bana özel mesaj olarak atarsın kolay gelsin tekrardan iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Barbarro
Barbarro

Barbarro

Üye
    Konu Sahibi
ilk yapışımda fail hatası aldım ikinci defa aynı işlemi yeniden denedim bu sefer oldu çok teşekkür ederim kardeşim çok sağol

Son düzenleme:

Üst Alt