S4 de film izleme

Sponsorlu Bağlantılar

nato41

nato41

Üye
    Konu Sahibi
S4 de film izleme
arkadaşlar s4 de film izlerken görüntü genelde karartılı mesela bi harry potter tarzı bi filmde yada yüzüklerin efendisi butarz görüntüye sahip filmlerde karartı yoğunluğu dahada çok bununla ilgili yorum yardım bilgi verebilirmisiniz...kimse film izlemedimi bu telefonda şaşırtıcı

Son düzenleme:

foreverthe

foreverthe

Üye
İndiripte mi izliyorsunuz yoksa internet üzerinden mi ? İndiripte izliyorsanız başka bir video izleme programı kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden izliyorsanızda farklı bir tarayıcı deneyebilirsiniz. Aklıma bunlar geliyor şimdi

Son düzenleme:
nato41

nato41

Üye
    Konu Sahibi
samsung sinemadan izliyorum filmleri orda heten karanlık sonra youtube da ve farklı film izleme programlarında denedim onlarda braz daha aydınlık fakat yinede siyahımsı görüntülerde boğuyo s4 ün renk yoğunluğundan dolayı sanırım buda ben buna karar verdim artık

foreverthe

foreverthe

Üye
samsung sinemadan izliyorum filmleri orda heten karanlık sonra youtube da ve farklı film izleme programlarında denedim onlarda braz daha aydınlık fakat yinede siyahımsı görüntülerde boğuyo s4 ün renk yoğunluğundan dolayı sanırım buda ben buna karar verdim artık
Ayarlarda Ekran bölümü var oralarda ki ayarlara bir bakin derim. Birde indirip deneyin bakalim nasil olacak ?

fbdelisi58

fbdelisi58

Üye
İndirirsen mx player tavsiye ederim.

Üst Alt