Telefon Tavsiyesi Motorola moto g

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Motorola moto g
Iyi gunler herkese. Yakin zamanda annem almanyaya gidicek bende hazir gitmisken biraz faydalanim istiyorum suan elimde galaxy s var hayliyle baya eskidi ancak aldigim tablet ve alacagim profesyonel kamera oldugu icin telefon masrafi cikarmak istemiyorum motorola moto g yi gordum 160 euro civarlarindan satiliyor yaklasik 500 tl yapiyor benim galaxy s i 400 tl ye satabiliyorum uzerine 50-100 tl ekleyip moto g almak manfiklimi acaba yoksa gmd veya ikinci el note mu almaliyim 250-300 tl ekleyip ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Iyi gunler herkese. Yakin zamanda annem almanyaya gidicek bende hazir gitmisken biraz faydalanim istiyorum suan elimde galaxy s var hayliyle baya eskidi ancak aldigim tablet ve alacagim profesyonel kamera oldugu icin telefon masrafi cikarmak istemiyorum motorola moto g yi gordum 160 euro civarlarindan satiliyor yaklasik 500 tl yapiyor benim galaxy s i 400 tl ye satabiliyorum uzerine 50-100 tl ekleyip moto g almak manfiklimi acaba yoksa gmd veya ikinci el note mu almaliyim 250-300 tl ekleyip ?

GMD almaktansa Moto G'yi tercih ederim... Ki zaten ettim, ülkemize gelmesini bekliyorum. Gelir gelmez alacağım inşallah. GMD'den tek kötü yanı ekran ve kamera... Tabi bu GMD'den daha kötü demek olmuyor. Sadece kamera ve ekran GMD'dekinden bir tık geride. Ama gayet kaliteli. Geriye kalan tüm özellikler GMD'den daha iyi... Bence... GMD'ciler karşı çıkmasın lütfen.

Takipçi Satın Al

Üst Alt