O yüzden super backup pro ile yedekliyorum.titanyum vb root gerektiren uyglamalarla yedekleme cunku root yetkın artık kalkacaktır.

Root yok ise en güzel program budur herhalde.tmm kardeş o uygulamayı bilmyorum![]()
I HAVE READ AL OF THE ABOVE İNFORMATİON Yazısın İşaretleyimtmm kardeş o uygulamayı bilmyorum![]()
Laptopta da denedim.nasıl anlamadım kardesım bı fotografını cekıp atarmısın buraya ozelden numaramı gonderıyorum. ama bunu tahmınıme gore leptopta yapmalısın ben yurdun masa ustunde denedım olmadı ancak arkadasın leptobunda denedım oldu
google apps indir ve 3 tuş özelliği ile yükle . cok yakında senın ıcın yapımın vıdeosunu yuklıcemgoogle playi nasıl yükleyeceğiz
Laptopta da denedim.
Bu ekran geliyor. Bu ekrandan sonraki bölüm açılmıyor yani;
Burası açılmıyor.
Biraz sıkıntılı başka pc ama bulabilirsem deneyeceğim teşekkürler.google apps indir ve 3 tuş özelliği ile yükle . cok yakında senın ıcın yapımın vıdeosunu yuklıcem
Burası yurdun bılgısayarındayken bendede cıkmamıstı baska bır bılgısayarda dene kardes emının hıc bır sorun yok bıre bır kendım yaptım
Eğer sizde 4.2.2 yüklü ise dener misiniz wechat salla yada yakındaki kişiler bölümlerini?Wechat te güncelleme geldi haberiniz ola
Sarj durumunu düzeltseler hemen yüklerim de. Şarj bitiriyor beni.Kurmana gerek yok şarj durumu aynı bi kitkat Launcher at yeter görünüm filan aynı olur geçişler filan hızlı olur