Ai.type keyboard plus v2.0.4

Sponsorlu Bağlantılar

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
Ai.type keyboard plus v2.0.4

• Beğen
Tepkiler: 212celal

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Paylaşım için teşekkürler hocam.

corus54

corus54

Üye
inşallah hata vermez çünkü bir hafta sonra Google playden alınma değil dıyorEvet hatayı verdı Google playden alınmadı block verdi genede teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
inşallah hata vermez çünkü bir hafta sonra Google playden alınma değil dıyorEvet hatayı verdı Google playden alınmadı block verdi genede teşekkürler

Ucretsiz surumu 2 hafta boyunca kullanabiliyorsun sonrasinda sadece dil paketi iptal oluyor onuda silip tekrar yukleyerek kullanmaya devam edebilirsin

corus54

corus54

Üye
Ama direk olarak google olay hata sini verdi

bari74

bari74

Üye
indirdim ama klavyeden önce bir ekran geliyor android market diye başlayan confirim diyorum gidiyor ama her açılışında aynı ekranla karşılaşıyorum neden acaba paylaşım için teşekkürler bu arada

FeLonieS

FeLonieS

Üye
indirdim ama klavyeden önce bir ekran geliyor android market diye başlayan confirim diyorum gidiyor ama her açılışında aynı ekranla karşılaşıyorum neden acaba paylaşım için teşekkürler bu arada
Ücretli bir uygulama olduğu için olsa gerek bende o uyarıya uyuz olduğum için kaldırdım.

bari74

bari74

Üye
Yeni güncellemesi gelmiş hata vermiyor muş yani o uyarıyı vermiyor muş v2.0.2 galiba piley sıtorda öyle yazıyordu yorumlar da

devilmy

devilmy

Üye
Guncelledim gene hata veriyo

corus54

corus54

Üye
sil gitsin insanı uyuz edıyor akıl veren çok bu uygulama cracklısını aradım yok sadece paralı olanı var free olanı kısıtlı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sil gitsin insanı uyuz edıyor akıl veren çok bu uygulama cracklısını aradım yok sadece paralı olanı var free olanı kısıtlı

Dostum free olan zaten full ile ayni ama turkce tahmin kismi 2 hafta kullanabiliyorsun. 2 hafta dolunca uygulamayi kaldirip tekrar kurarsan yine 2 hafta suren oluyor.
Bunun haricinde full surumu yok bende baya arastirdim ama malesef bulamadim

bari74

bari74

Üye
ücretsiz olanını kullanıyorum gayet hoş güzel sadece emoji farkı var samsung'un kendi orijinal klavyesinden tek farkı o he bana soracak olursanız samsung'un kendi klavyesi daha stabil daha güzel ben sacede emoji olacak tutuyorum bu klavyeyi

Takipçi Satın Al

Üst Alt