Telefon Tavsiyesi Telefon seçimi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Invoke

Invoke

Üye
Teknik özellik bakımından karşılaştırmıştım s3 5s ten daha iyi ayrıca 5s daha iyi olsa bile o telefona hayatta 2000 tl vermem ona vereceğim paraya note 3 alırım çok daha iyi

Sizin kararınız, zaten ben gidin 5S alın Note 3 almayın demedim.
Teknik özellik bakımından karşılaştırdım derken? Kameraları da teknik bir özelliktir ve 5S çok daha iyi çeker tabi sadece megapixel değerine baktıysanız S3 iyidir diye düşünmüşsünüzdür.

boran9999

boran9999

Üye
Z1 G2 ve Note 3 bu üçünden sonraki en iyi telefonlar hangileri bi fikri olan var mı mesela note 2 ya da htc one gibi...

Yukarıdaki saydıklarınız 3 cihazda bir birinden iyi cihazlar + ları var - leri var bana göre;

Z1 donanım olarak oldukca güçlü ama ekranda kontraks sorunu var buna rağmen o donanımın hatırına kullanmaya değer bir cihaz.

Note3 daha farklı bir katagoride olan bir cihaz bunlarla kıyaslanacak tek yanı donanımı daha güncelini Tr ye getirmediler 9005 gelse benimde tercihimdi bu cihaz. ama buna rağmen oldukca başarılı performans ne yaptığınıza bağlı ben DWG dosyalarıyla uğraştığımdan benim ihtiyacımı karşılamadı. kullanan arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyor.

G2 benim tercihim yüksek boyutlu DWG dosyalarını İphone5 de acamadığımdan arayışa geçtim G2 bana en uygunu geldi tercih ettim donanım inanılmaz sağlam ekran boyutu kasaya göre oldukca minimize edilmiş hoş gerci bu ekranı bu kasaya koymak oldukca ileri bir teknolaji ve mühendislik istiyor G2 dışındada bun başara bilen yok. Tavsiye edermisniz derseniz tabiki ederim ama tercih sizin sorumluluk kabul etmem :)

Kolay gelsin

Fatic

Fatic

Üye
Donanımı düsuk dediginiz 5ste 64 bit işlemci var bunun detaylarina bakarsaniz GHz ve ram miktarinin cokta onemsiz oldugunu anlarsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıdaki saydıklarınız 3 cihazda bir birinden iyi cihazlar + ları var - leri var bana göre;

Z1 donanım olarak oldukca güçlü ama ekranda kontraks sorunu var buna rağmen o donanımın hatırına kullanmaya değer bir cihaz.

Note3 daha farklı bir katagoride olan bir cihaz bunlarla kıyaslanacak tek yanı donanımı daha güncelini Tr ye getirmediler 9005 gelse benimde tercihimdi bu cihaz. ama buna rağmen oldukca başarılı performans ne yaptığınıza bağlı ben DWG dosyalarıyla uğraştığımdan benim ihtiyacımı karşılamadı. kullanan arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyor.

G2 benim tercihim yüksek boyutlu DWG dosyalarını İphone5 de acamadığımdan arayışa geçtim G2 bana en uygunu geldi tercih ettim donanım inanılmaz sağlam ekran boyutu kasaya göre oldukca minimize edilmiş hoş gerci bu ekranı bu kasaya koymak oldukca ileri bir teknolaji ve mühendislik istiyor G2 dışındada bun başara bilen yok. Tavsiye edermisniz derseniz tabiki ederim ama tercih sizin sorumluluk kabul etmem :)

Kolay gelsin
Teşekkürler yorumunuz için...
Donanımı düsuk dediginiz 5ste 64 bit işlemci var bunun detaylarina bakarsaniz GHz ve ram miktarinin cokta onemsiz oldugunu anlarsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler ama ben pek 5S taraftarı değilim..
Sizin kararınız, zaten ben gidin 5S alın Note 3 almayın demedim.
Teknik özellik bakımından karşılaştırdım derken? Kameraları da teknik bir özelliktir ve 5S çok daha iyi çeker tabi sadece megapixel değerine baktıysanız S3 iyidir diye düşünmüşsünüzdür.
Aynen öyle oldu daha çok detaylı inceleyemedim ama teşekkürler yorumunuz için..

• Beğen
Tepkiler: boran9999
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Teşekkürler yorumunuz için...
Yorumunuz için teşekkürler ama ben pek 5S taraftarı değilim..
Aynen öyle oldu daha çok detaylı inceleyemedim ama teşekkürler yorumunuz için..
Bence siz samsung fanisiniz.cunku gelmissin s3 5s ten iy zaten toros tki beygir gucu ferraride yok haa tamam 5s istemiyorsun o zaman ya z1 ya g2 yada nte 3alcan hadi kolay gelsin
Abi adam kagit ustune bakio zaten mantikli dusunse ios un Androidden ustun oldugunu(stabillik) anlardi ha mantikli bir cihaz secmek istiyorsa cok hizli gelisen lumialardan birini alirdi ki ben oyle yapicam

ozakin70

ozakin70

Üye
Samsug almak istemiyorsun ama fanısın nokia yı bırakmak istiyorsun bıkmışsın kagıt üstünde de fiziksel olarakta çok gözükmesini istiyorsun ve iphone gibi stabil olsun hakketsin diyorsun bunlari evirip cevirip karistirirsak %68 LG G2 - %32 Note 3 tabi gidip cihazları incelesen fikrin tam tersi olacak;)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Samsug almak istemiyorsun ama fanısın nokia yı bırakmak istiyorsun bıkmışsın kagıt üstünde de fiziksel olarakta çok gözükmesini istiyorsun ve iphone gibi stabil olsun hakketsin diyorsun bunlari evirip cevirip karistirirsak %68 LG G2 - %32 Note 3 tabi gidip cihazları incelesen fikrin tam tersi olacak;)
O zaman gidip lumia 1520alsin hem kagit ustunde ustun hemde stabil

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
4 nisan geldiğinde , note 3 aldığına pişman olursun .bence git 1020 ye bak

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yönetici arkadasimiz mesajlarinizi sildiği halde gereksiz tartışma devam etmiş bundan sonrasinda ceza almamak icin kurallara uyunuz

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
lg g2 derim kenara cekilrim

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yane bütçen braz daha fazlysa note 3 te mükemmel olur sahsen

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
sahsen öle benim fkrim böle tabi daha bilgili arkadaslar daha iyi blirler ama gerek testlerde beanchmrklarda en üst sırayı alan bir telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt