Telefon Tavsiyesi Telefon seçimi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Telefon seçimi hakkında
Arkadaşlar merhaba.. Yeni telefon almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremedim. Maksimum 2000 TL olması şartıyla kaliteli telefon önerileri yapabilir misiniz lütfen. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... (Telefon önerisi yaparken 2-3 yorum da eklerseniz sevinirim)

0MG90

0MG90

Üye
Lumia 1020. Marketi genişliyor,hızlı telefon, güncelleme alır, kamerası almaya yeter.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Z1, Zultra, Note 3.
Biraz ne aradığını yazsaydın daha iyi yardımcı oluruz, böyle pek sonuç olacağını düşünmüyorum ben.

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Ya bana kullanışlı hızlı bi telefon lazım yani 4 sene kullanıcam o yüzden sağlam olsun istiyorum ben bide htc sony ya da lg ye güveneniyorum ya samsung bana en iyisi gibi geliyo ne diyosunuz bu işe?

Invoke

Invoke

Üye
Ya bana kullanışlı hızlı bi telefon lazım yani 4 sene kullanıcam o yüzden sağlam olsun istiyorum ben bide htc sony ya da lg ye güveneniyorum ya samsung bana en iyisi gibi geliyo ne diyosunuz bu işe?

Yanlış düşünüyorsun, çok net.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Arkadaşlar merhaba.. Yeni telefon almayı düşünüyorum ama ne alacağıma karar veremedim. Maksimum 2000 TL olması şartıyla kaliteli telefon önerileri yapabilir misiniz lütfen. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... (Telefon önerisi yaparken 2-3 yorum da eklerseniz sevinirim)
Kullanim amacina bagli ama lumialar cok hizli ve cok hizli gelisiyor ben lumia 1020 derim ustelik farkin olur herkeste ya note yada aypon var bende luia dusunuyorum artik
Yanlış düşünüyorsun, çok net.
Adam hakli touchwiz ram somurur kasar tefon plastik dagilir

Invoke

Invoke

Üye

Samsung kötüdür demiyorum ama LG, HTC, Sony dandik markalar değil. Yarışırlar, kimi cihazları daha iyidir, kimi cihazları daha kötüdür. Mesela Z1 kamerası iyidir, HTC Onedaki ses iyidir. G2de neredeyse hiç boşluk yok +.0.2" var, televizyonlarındaki gibi yapmış oradan yürümeye çalışıyor ve uygun fiyatla geldi. Note 3'te enteresan özellikler var, kalem sadece basit bir kalem değil, işte multiwindowdu bilmemneydi, oradan alıp oraya sürüklüyorsun bayağı bir yazılımsal özelliği var. Samsung daha yaygındır, pazara daha çok hakimdir, daha büyük lokmayı yer, daha çok reklam yapar.

Ayrıca çok net malzeme farkı vardır, elinize bir Z1 alın bir de herhangi bir samsung ya da bir htc one bir samsung, farkı görürsünüz zaten. Diğerleri kalitesizdir diye düşünmek, çok yanlıştır aksine samsungun kalitesi tartışılır.

boran9999

boran9999

Üye
Öncelikle merhaba;
İşiniz oldukca zor neden? Kafanız dahada karışacak en pahallı cihaz en iyidir mantığı burada ağır basıyor ''gerci en babasının maliyeti 230 $ bulmuyor'' yada apple'cılar iPhone5S al diyecek androidciler Z1 al yada Note3 al yada G2 vs WP ciler 1520 yi bekle bu arada iPhone5S ciler boş ver onları ios oldukca stabil :) hemde super havası var söylenecek bunlar Genel kısmı dikkatlice izlerseniz tonlarca konu ve tartışma var. Benden size tavsiye eğer kararlıysanız vede teknosa gibi büyük teknoloji mağazalarına gitme sansınız var ise tek tek kontrol edin karşılaştırın kafanıza yatanı alın derim. bakacağınız cihazlar belli Note3,xperia Z1,iPhone 5S ve Lg G2 size kolay gelsin bahtınız açık olsun. Selamlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Samsung kötüdür demiyorum ama LG, HTC, Sony dandik markalar değil. Yarışırlar, kimi cihazları daha iyidir, kimi cihazları daha kötüdür. Mesela Z1 kamerası iyidir, HTC Onedaki ses iyidir. G2de neredeyse hiç boşluk yok +.0.2" var, televizyonlarındaki gibi yapmış oradan yürümeye çalışıyor ve uygun fiyatla geldi. Note 3'te enteresan özellikler var, kalem sadece basit bir kalem değil, işte multiwindowdu bilmemneydi, oradan alıp oraya sürüklüyorsun bayağı bir yazılımsal özelliği var. Samsung daha yaygındır, pazara daha çok hakimdir, daha büyük lokmayı yer, daha çok reklam yapar.
Hımm peki teşekkürler ama ben bişey daha sormak istiyorum teknik özellik bakımından şu an için piyasanın en iyi telefonu note 3 mü?

Invoke

Invoke

Üye
Öncelikle merhaba;
İşiniz oldukca zor neden? Kafanız dahada karışacak en pahallı cihaz en iyidir mantığı burada ağır basıyor ''gerci en babasının maliyeti 230 $ bulmuyor'' yada apple'cılar iPhone5S al diyecek androidciler Z1 al yada Note3 al yada G2 vs WP ciler 1520 yi bekle bu arada iPhone5S ciler boş ver onları iso oldukca stabil :) hemde super havası var söylenecek bunlar Genel kısmı dikkatlice izlerseniz tonlarca konu ve tartışma var. Benden size tavsiye eğer kararlıysanız vede teknosa gibi büyük teknoloji mağazalarına gitme sansınız var ise tek tek kontrol edin karşılaştırın kafanıza yatanı alın derim. bakacağınız cihazlar belli Note3,xperia Z1,iPhone 5S ve Lg G2 size kolay gelsin bahtınız açık olsun. Selamlar

+1453.

Bu işin içinden böyle çıkamazsınız. @asdfjkl99
Hımm peki teşekkürler ama ben bişey daha sormak istiyorum teknik özellik bakımından şu an için piyasanın en iyi telefonu note 3 mü?

Hayır, yeryer değişir, kapışırlar: Note 3, G2, Z1, 5S(donanım olarak bakarsak 5S geri kalsa da zaten o donanıma ihtiyacı yok.)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle merhaba;
İşiniz oldukca zor neden? Kafanız dahada karışacak en pahallı cihaz en iyidir mantığı burada ağır basıyor ''gerci en babasının maliyeti 230 $ bulmuyor'' yada apple'cılar iPhone5S al diyecek androidciler Z1 al yada Note3 al yada G2 vs WP ciler 1520 yi bekle bu arada iPhone5S ciler boş ver onları iso oldukca stabil :) hemde super havası var söylenecek bunlar Genel kısmı dikkatlice izlerseniz tonlarca konu ve tartışma var. Benden size tavsiye eğer kararlıysanız vede teknosa gibi büyük teknoloji mağazalarına gitme sansınız var ise tek tek kontrol edin karşılaştırın kafanıza yatanı alın derim. bakacağınız cihazlar belli Note3,xperia Z1,iPhone 5S ve Lg G2 size kolay gelsin bahtınız açık olsun. Selamlar
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.. İphone 5 s şu an en pahalı telefonlardan ama teknik özellik bakımından en kötülerden.. Note 3 almayı düşünüyorum ama Z1 ya da LG G2 de çok iyi şu üçünden en iyisi hangisiyse onu alıcam ama kara veremiyorum işte o sorun..

Invoke

Invoke

Üye
Gerçi 5S 2000lira değil, onu saymayalım bile =P
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.. İphone 5 s şu an en pahalı telefonlardan ama teknik özellik bakımından en kötülerden.. Note 3 almayı düşünüyorum ama Z1 ya da LG G2 de çok iyi şu
üçünden en iyisi hangisiyse onu alıcam ama kara veremiyorum işte o sorun..

Mesele o zaten, net olarak en iyisi diye bir şey yok. @boran9999 da dediği gibi bir sürü konu var zaten ve en iyi kişiye göre değişiyor, gidip bakın, kafanıza yatanı alın. Bu cihazlardan hiç biri pişman etmez.

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
Z1 G2 ve Note 3 bu üçünden sonraki en iyi telefonlar hangileri bi fikri olan var mı mesela note 2 ya da htc one gibi...

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Z1 G2 ve Note 3 bu üçünden sonraki en iyi telefonlar hangileri bi fikri olan var mı mesela note 2 ya da htc one gibi...
neden lumia dusunmuyorsun? Ayrica 5s in aman aman bi dnanima ihtiyaci yok ama gyet iyi bir donanimi var

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
neden lumia dusunmuyorsun? Ayrica 5s in aman aman bi dnanima ihtiyaci yok ama gyet iyi bir donanimi var
Nokai almıcam çünkü 4 senedir nokia kullanıyorum ayrıca 5S fiyatına göre gayet dandik S3 bile 5S ten daha iyi ama aralarında 1000 tl fark var...

Invoke

Invoke

Üye
Nokai almıcam çünkü 4 senedir nokia kullanıyorum ayrıca 5S fiyatına göre gayet dandik S3 bile 5S ten daha iyi ama aralarında 1000 tl fark var...

lol. Siz acayip yanlış düşünüyorsunuz, önce en iyisi samsung diyordunuz, şimdi S3, 5Sten iyi diyorsunuz. Kağıt üzerindeki yazılara takılmayın. S3, 5S'i bırak 5'ten dahi iyi değildir. Karşılaştırmak bile yanlış.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
0MG90

0MG90

Üye
Ne alacağınızı bilmiyorsunuz sadece Samsung'a takmışsınız burada okuduklarıma göre.

KD1907

KD1907

Üye
    Konu Sahibi
lol. Siz acayip yanlış düşünüyorsunuz, önce en iyisi samsung diyordunuz, şimdi S3, 5Sten iyi diyorsunuz. Kağıt üzerindeki yazılara takılmayın. S3, 5S'i bırak 5'ten dahi iyi değildir. Karşılaştırmak bile yanlış.
Teknik özellik bakımından karşılaştırmıştım s3 5s ten daha iyi ayrıca 5s daha iyi olsa bile o telefona hayatta 2000 tl vermem ona vereceğim paraya note 3 alırım çok daha iyi
Ne alacağınızı bilmiyorsunuz sadece Samsung'a takmışsınız burada okuduklarıma göre.
Hayır samsung çok iyi ama onun haricinde ne alabilirim ona karar veremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt