Telefon Tavsiyesi Iphone 5s

Sponsorlu Bağlantılar

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5s
Ben şuan g.nexus kullanıyorum ve yeni bi cihaz alma niyetindeyim. bu cihaz android olmayacak wp hiç olmayacak :D şimdi kafamı karıştıran konu android cihazlardaki 1080p ekranlar çok canlı çok hoş, hele amoledler :D . Benim nexusla seneye kadar bekleyip iphone 6 beklemeye değer mi? 1080p iphone gelir mi ?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Walla onu kimse bilemez benxe al 5s i kafanin rahatina bak

Artles

Artles

Üye
Teknolojiye yetişemezsin kardeş o yüzden al 5S rahatına bak

Invoke

Invoke

Üye
Ben şuan g.nexus kullanıyorum ve yeni bi cihaz alma niyetindeyim. bu cihaz android olmayacak wp hiç olmayacak :D şimdi kafamı karıştıran konu android cihazlardaki 1080p ekranlar çok canlı çok hoş, hele amoledler :D . Benim nexusla seneye kadar bekleyip iphone 6 beklemeye değer mi? 1080p iphone gelir mi ?

Belli olmaz.

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
Teknolojiye yetişemezsin kardeş o yüzden al 5S rahatına bak
Suan ihtiyacim yok. Acikcasi 5s beni pek etkilemedi. Yeni nesil iphone cihazlar ios7 arayuzuyle daha entegre bir tasarimla cikcakmis. İpad air gibi. Sizce 2014 haziran ayinda 5s almak yerine 6 beklemek mantıklı mı?

Invoke

Invoke

Üye
Bekledin... Aradığını bulamadın... Bu senin için sorun olmayacaksa bekle. :D

Artles

Artles

Üye
Suan ihtiyacim yok. Acikcasi 5s beni pek etkilemedi. Yeni nesil iphone cihazlar ios7 arayuzuyle daha entegre bir tasarimla cikcakmis. İpad air gibi. Sizce 2014 haziran ayinda 5s almak yerine 6 beklemek mantıklı mı?
Söylenti o daha entegre bir tasarımla çıkma olayı.. Bak 5C'ye ellerinde patladı

partyhard

Üye
    Konu Sahibi
Bekledin... Aradığını bulamadın... Bu senin için sorun olmayacaksa bekle. :D
Sorun olmaz nasıl olsa 5s'ten daha kötü bi cihaz çıkmaz.
Şuan ihtiyacımın olmaması beni beklemye itiyo :D bu telefonda android 5'i görmek istiyorum. ipad air tarzı bi iphone çıkacağı söyleniyo bence yüksek ihtimal o tarz bişeyler çıkar.

MaxipmaN

Üye
amerakiada 5s birinci s4 ikinci(sanırım) 5c üçüncü oldu satışlarda o yadırgama ilk aylarda oldu bence

boran9999

boran9999

Üye
Bir yanlışınız olmasın 5S ve 5C totalde kaç adet satış yaptı? Merak ettim doğrusu.

MaxipmaN

Üye
onu ben de merak ediyorum ama üçüncülük kötü değildir diye düşünüyorum çok satmadı tabiki 5c

Takipçi Satın Al

Üst Alt