Tavsiye Ppsspp Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Saturn-V

Üye
    Konu Sahibi
Ppsspp Kurulumu
Merhaba aarkadaşlar:

Nokia N8-00'a(Belle) PPSSPP kurmaya çalışıyorum.Son versiyonu indirdim fakat hâlâ Qt hatası vermekte.Ben Qt'nin ne olduğunu veya nereden elde edebileceğimi,nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum ve siz mübarek kardeşlerimden ne yapmam gerektiği konusunda yardım istiyorum.şimdiden teşekkürler.

kralberk13

kralberk13

Üye
QT paketini burdan indire bilirsin

Saturn-V

Üye
    Konu Sahibi
QT paketini burdan indire bilirsin

Yardımın için teşekkür ederim fakat verdiğin linkteki indirme seçeneği beni Nokia mağasasına gönderdi ve mağazada ise böyle bir ürün görünmüyor.

kralberk13

kralberk13

Üye
bide burdan dene deneme şansın oldumu

• Beğen
Tepkiler: dmyksllll

Saturn-V

Üye
    Konu Sahibi
bide burdan dene deneme şansın oldumu

Çok sağol,yine uğraşmışsın.Bunu indirebildim fakat
bu sefer de kurulum olmadı şansıma.Sertifika hatası verdi ve kurmadı.

fatih54102

fatih54102

Üye
Çok sağol,yine uğraşmışsın.Bunu indirebildim fakat
bu sefer de kurulum olmadı şansıma.Sertifika hatası verdi ve kurmadı.
kurmadığın iyi olmuş o çok eski sürümdür.
Mağazadan herhangi bir Qt gerektiren uygulamayı indir veya internetten Qt 4.8.0 ve Qt 4.8.0 mobility indirip kur.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Mağazadaki uygulamalarda bu öğe bileşenlerin bir defalığına indirilmesini gerektirebilir. gibi bir ibare olanlar Qt dir.

kralberk13

kralberk13

Üye
önemli değil

Saturn-V

Üye
    Konu Sahibi
kurmadığın iyi olmuş o çok eski sürümdür.
Mağazadan herhangi bir Qt gerektiren uygulamayı indir veya internetten Qt 4.8.0 ve Qt 4.8.0 mobility indirip kur.

Şimdi güzel söylemişsin de,ben Qt‘yi indirebileceğim bir yer bulamadım.Tam olarak nerede/ aramalıyım onu bile bilmiyorum.
Mağazadaki uygulamalarda bu öğe bileşenlerin bir defalığına indirilmesini gerektirebilir. gibi bir ibare olanlar Qt dir.

O tür bir program indirdiğimde Qt‘ye sahip olabilecek miyim?

fatih54102

fatih54102

Üye
Şimdi güzel söylemişsin de,ben Qt‘yi indirebileceğim bir yer bulamadım.Tam olarak nerede/ aramalıyım onu bile bilmiyorum.

O tür bir program indirdiğimde Qt‘ye sahip olabilecek miyim?
Mağazadan onun dediği şekilde yazı olanlardan birini indirirsen otomatik kurulur.
Eğer belle refresh ise sisteme gömülü şekilde gelir.

• Beğen
Tepkiler: Saturn-V

Üst Alt