Haber Note 2 Android 4.3 Resmi Olarak Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

xparissx

xparissx

Üye
Sarji biraz iciyo gibi geldi ofisteydim pek kullanmadim normalde 58 lerde olmasi lazimken 46 da 3 kere telefonu kapatip açtım belki ona cok guc harcamis olabilir

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Sarji biraz iciyo gibi geldi ofisteydim pek kullanmadim normalde 58 lerde olmasi lazimken 46 da 3 kere telefonu kapatip açtım belki ona cok guc harcamis olabilir

4.3 sarj sikinti olacak gibi geliyo bana

BurakTura

BurakTura

Üye
bu gece isvicreyede geldi. heyecan bastı gelsin artık yav :D

aşikar53

aşikar53

Üye
4.3 birsey yok

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
[COLGROUP][COL][/COL][COL][/COL][COL][/COL][COL][/COL][COL][/COL][/COLGROUP]
[TBODY][TR][TH]Country/Carrier[/TH][TH]Date[/TH][TH]Version[/TH][TH]PDA[/TH][TH]Kies[/TH][/TR]
[TR][TD]Switzerland[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR="bgcolor: rgb(17, 196, 255)"][TD]Bulgaria[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Baltic[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Greece[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Germany (E-Plus)[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Cyprus[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Ireland (Vodafone)[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Austria (A1)[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Italy (Vodafone)[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][TD]N7100XXUEMK9[/TD][TD][/TD][/TR]
[TR][TD]United Kingdom (O2)[/TD][TD]2013 December[/TD][TD]4.3[/TD][/TR][/TBODY]

bugünde 9-10 ülkeye daha verilmiş türkiye içinde her an çıkabilir :D MK9 u tutturdular artık bütün ülkelere veriyolar ama ben dn3 romla mutluyum şimdilik :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Sammobile i an ve an takipteyim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Sammobile i an ve an takipteyim

10 kadar dün 10 kadar bugün verdiklerine göre çook uzun bir bekleme ve erteleme döneminden sonrada toplu olarak dağıtmaya başladılar ha bugün çıkar çıkmaz bilemeyiz ama en geç bir kaç güne gelir diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
GrknYavas

GrknYavas

Üye
10 kadar dün 10 kadar bugün verdiklerine göre çook uzun bir bekleme ve erteleme döneminden sonrada toplu olarak dağıtmaya başladılar ha bugün çıkar çıkmaz bilemeyiz ama en geç bir kaç güne gelir diye düşünüyorum

Aslina bakarsan hic belli olmaz samsung a ben artık yıldım valla

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Ben de kurdum ama herseyin orjinalini arıyorum saplanti bendeki icim rahat etmiyo :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Ben de kurdum ama herseyin orjinalini arıyorum saplanti bendeki icim rahat etmiyo :)

Eski hava widgetini görünce soğuyorum ben romdan :D
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu özelliklere bak bide stock 4.3 e bak :D ama bendede orjinal saplantısı var çıksında 4.3 hele istediğimiz zaman kurabilelim yeterki çıksın :D

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Elimizin altinda stock da dursun ama :) gerci o ozelliklerin hic birini kullanmiyorum :) hatta atılsa 3310 fw atacam da olmuyo iste :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sen bekle az daha stock kur =)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Bu gidişle s3den önce note 2ye gelecek galiba güncelleme :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Aynen hic sorun yok benim açımdan dn3 de kullandım çünkü içim rahat değil stock gelsin ne zaman isterse o zaman gelsin :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
S3 e daha önce verilmeye başlamıştı ama hatalar sekteye uğrattı :-)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 4.1.2 ile çıkmış üzerinden ne kadar zaman geçmiş hala 4.1.2 birde söylenenden çok daha geç kaldılar o yüzden note 2 güncellemeleri gelir haliyle. S3 4.1.1 ile çıktı bildiğim kadarıyla 4.1.2 geldi 4.2.2 sızıntısı geldi 4.3 geldi note 2 çok arka planda kaldı bence önem vermeleri şart :D

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Ama çok fazla beklettiler note 2 gibi bi cihaz s3 gibi bi cihaz için bu güncellemeler geç kaldı bence :) eğer 4.4 u alacak olursa onuda 2014 son çeyreğinde verirler ancak :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt