Soz Teklifi Edicem Yardim

Sponsorlu Bağlantılar

deadhmachine

deadhmachine

Üye
    Konu Sahibi
Soz Teklifi Edicem Yardim
Sevgilimle birbirimizi cok seviyoruz ve soz kesmek istiyorum supruz yapicam ama nasil tekkif etmeliyim ve soz nasik kesilir bilmiyorum... Yardim ederseniz sevinirin

marist

marist

Üye
Sözü sen mi keseceksin ? Aileler arasında olmuyor mu o :hmmm

deadhmachine

deadhmachine

Üye
    Konu Sahibi
Ben teklif edicem kabul ederse ailelerle

deadhmachine

deadhmachine

Üye
    Konu Sahibi
Sizce nasil teklif edeyim yuzukleri alip

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Lunapark'a gotur ve donme dolaba binin. Orada teklif et. Kabul etmezse asagi atarsin yengeyi.

deadhmachine

deadhmachine

Üye
    Konu Sahibi
esokmen

esokmen

Üye
Kardesim sanirim evlenme teklif etmelisin, soz teklifi olmaz. Bu mintinglerde falan iki sopa arasina bez olur ve parti ismi falan yazarya. Onlardan yaptir ve .... Benimle evlenirmisin ? Yazdir. İki kisi bul bir ucundan biri nir ucundan biri sizin oturdugunuz yerde onun gorebilcegi sekilde yap. Ve telefonunla onlari ara telefonun acik kalsin onlar duysun yani. Sopayi tutanlar ve iste bir kac guzel.soz soyle, sana simdi cok onemli bir sey demek istiuorum de bunu telefondan duyanlar kosa kosa senin arkana dogru gelip kafanin ustunden yaziyi acsinlar ve ellerini kaldirr havaya ve gulumse sonra cebinden yuzul cikart inanilmaz iyi olur.

deadhmachine

deadhmachine

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim sanirim evlenme teklif etmelisin, soz teklifi olmaz. Bu mintinglerde falan iki sopa arasina bez olur ve parti ismi falan yazarya. Onlardan yaptir ve .... Benimle evlenirmisin ? Yazdir. İki kisi bul bir ucundan biri nir ucundan biri sizin oturdugunuz yerde onun gorebilcegi sekilde yap. Ve telefonunla onlari ara telefonun acik kalsin onlar duysun yani. Sopayi tutanlar ve iste bir kac guzel.soz soyle, sana simdi cok onemli bir sey demek istiuorum de bunu telefondan duyanlar kosa kosa senin arkana dogru gelip kafanin ustunden yaziyi acsinlar ve ellerini kaldirr havaya ve gulumse sonra cebinden yuzul cikart inanilmaz iyi olur.
Onerin icin tesekkurler ama evlenmek degil daha asker felan var yani okul bitmedi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt