İstek Iphone 5 Alayım Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Alayım Mı?
Arkadaşlar ben yıllardır Android cihaz kullanıyorum. Son 4.5 ayda kullandığım telefon s4 ve şu anda xperia z kullanıyorum. Bir arkadaşım iphone 5s aldı. Telefon tek elle kolayca kullanılıyor çok hoşuma gitti. Sizce xperia z den vazgeçip iphone 5s almalımıyım?
Gerçi burası Android kullanıcı dolu olduğu için çoğu kişi alma diyecektir

Artles

Artles

Üye
5 mi 5s mi anlayamadım ama farketmez.
Alıcaksan da 5 beyaz, 5s alıcaksan uzay grisi tavsiye ederim iyi forumlar

0MG90

0MG90

Üye
Ekran küçük gelmezse al bence

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler 5 te hatalar varmış ben 5s almayı düşünüyorum

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Pasa bende sana bir sey sorabilir miyim?

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Tabii

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeşim ben ya g2 yada 5s alicam inşallah ama oyun az oynicam sirf bunun icin g2 mi alsam diyorum ama alacağım cihaz beni 3 yil sifir kasma ile goturmeli iste bu yuzdende 5s diyorum sence ben ne almaliyim?

Never Back Down

Never Back Down

Üye
alll

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ben s4 te oyun oynarken kastı. Xperia z de kasma yok. Ben 5s küçük diye alacağım ele tam oturuyor birde ios 7 hoşuma gitti

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Almazdım ben olsam.
Neden? Xperia Z yabana atılacak bir telefon değil yani eşekten inip ata binmeyeceksiniz attan inip ata bineceksiniz, para sorun değilse at değiştirmek istiyorsanız sizin zevkiniz, alabilirsiniz. Aradığınız özellikler ondaysa hayırlısı olsun, pişman olmazsınız.

Artles

Artles

Üye
İphone 4e bak. Kasiyor ama az. 3 senesini doldurdu . 7.1 guncellemesi ile stabilite geri geldi kasma yok hizlandi deniyor beta surumunu kullananlar eger oyleyse bir baska buyuk guncellemeye kadar kasmicak yani 4 seneyi askin akici olucak . Bunu hic bir android cihaz saglayamaz

0MG90

0MG90

Üye
İphone 4e bak. Kasiyor ama az. 3 senesini doldurdu . 7.1 guncellemesi ile stabilite geri geldi kasma yok hizlandi deniyor beta surumunu kullananlar eger oyleyse bir baska buyuk guncellemeye kadar kasmicak yani 4 seneyi askin akici olucak . Bunu hic bir android cihaz saglayamaz
Aynen 7.1 ile stabil ve hızlı olur cihazlar

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
5s alan bir arkadaşımla uzun uzun konuştum bana tavsiye etti oda Android kullanıyordu. İos 7 ile süper oldu dedi çok memnunmuş. Oda en güzel tarafı.tek elle rahatça kullanılıyor dedi
Ben yarın z yi verip iphone 5s almaya gideceğim bir aksilik çıkmazsa

• Beğen

1996yb

Üye
Hocam bendede galaxy note 1 var 1.5 sene oluyor alalı artık gta3 gibi dead trigger gibi oyunlarda bile kasıyor bütcem 1200 ne alabilirim ha birde telimi satarsam param 1700 tl oluyor acil yardım bekliyorum. yani ilerde oyunlarda kasmıcak bir cihaz bilgisi almak istiyorum yardımcı olurmusunuz en son bütcemi 1800 yaparım çok zor biriktirdim ondan ciddi bilgiler almak istiyorum.

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım xperia z oyunlarda uçuyor tavsiye ederim ben 5s alacağım

1996yb

Üye
işletim sistemi android.ios mu yoksa wp nemi almalıyım experia z de android android çok kullandım bendemi iphone alsam diye düşünüyorum wp nasıl kullanan yardımcı olursa sevinirim.

007aliinan

Üye
    Konu Sahibi
W sakın alma elinde patlar. İphone yi oyunda bilmiyorum ama oyun için Android al bence

Invoke

Invoke

Üye
... :zzz:

Ios iyidir oyun konusunda desem, komik olur valla. Tabiki iyidir. Küçük ekranda oynılan oyun ne derece zevkli olur tartışılır tabi, orası ayrı konu.
Wpde iyidir, market sıkıntı olabilir; ama gelişiyor... Tamam hızlı gelişsin, neyse ney bu da ayrı konu. Sonuçta geride. Gariban gariban her çıkan uygulamaya seviniyor wp kullananlar.(Yanlış anlamayın yani durum böyle sonuçta.) Bu da ayrı konu tartışma çıksın istemiyorum.
Android zaten kullanmışsın. =P

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
... :zzz:

Ios iyidir oyun konusunda desem, komik olur valla. Tabiki iyidir. Küçük ekranda oynılan oyun ne derece zevkli olur tartışılır tabi, orası ayrı konu.
Wpde iyidir, market sıkıntı olabilir; ama gelişiyor... Tamam hızlı gelişsin, neyse ney bu da ayrı konu. Sonuçta geride. Gariban gariban her çıkan uygulamaya seviniyor wp kullananlar.(Yanlış anlamayın yani durum böyle sonuçta.) Bu da ayrı konu tartışma çıksın istemiyorum.
Android zaten kullanmışsın. =P
ne kaldı symbian alsın oldu olacak :D

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt