İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

erdincpolat

erdincpolat

Üye
Merhaba arkadaşlar

Daha once htc 8x ile bu platformda yer almıştım. Androide geçtim ama artık tekrar windows phone a gecme gibi bir niyetim var. Elimde galaxy s3 var full kutulu arti olarak 3000 mAh orjinal samsung batarya ve kapağı mevcut. Lumia 925 ile takas düşünüyorum varmı buralarda takas yapmak isteyen

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Merhaba arkadaşlar

Daha once htc 8x ile bu platformda yer almıştım. Androide geçtim ama artık tekrar windows phone a gecme gibi bir niyetim var. Elimde galaxy s3 var fu ll kutulu arti olarak 3000 mAh orjinal samsung batarya ve kapağı mevcut. Lumia 925 ile takas düşünüyorum varmı buralarda takas yapmak isteyen

920 yazacaktın sanırım piyasa değeri olarak onunla eşit. 925 verecek birini bulman çok ama çok zor.

erdincpolat

erdincpolat

Üye
920 yazacaktın sanırım piyasa değeri olarak onunla eşit. 925 verecek birini bulman çok ama çok zor.

920 çok kalın falan filan ondan 925 dedim
fiyat kıyaslaması yapmadım zaten üstüne bişiler verebilirim

eyup ensar

eyup ensar

Üye
arkadaşlar skype den görüntülü görüşme sadece wifi ile yapabiliriyorum dışardayken 3G açık ama arayamıyor ne saçma Bi iş zaten tango yok,şebeke üzerinden de görüşemiyoruz!!!!

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar skype den görüntülü görüşme sadece wifi ile yapabiliriyorum dışardayken 3G açık ama arayamıyor ne saçma Bi iş zaten tango yok,şebeke üzerinden de görüşemiyoruz!!!!
wifi dışında dışarıda iken internetsiz iken skype paranızın olması gerekiyor yoksa görüşme yapamazsınız karşı tarafta nasıl bir şey uygulanıyor ancak bilmiyorum hiç denemediğim için
bu arada 3g açık derken internete baglısınız mobilden arama yapmıyor mu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Görüntülü görüşme yapacağınız kişi sizde, sizde onun arkadaş listesinde eklisiniz değil mi?

eyup ensar

eyup ensar

Üye
wifi dışında dışarıda iken internetsiz iken skype paranızın olması gerekiyor yoksa görüşme yapamazsınız karşı tarafta nasıl bir şey uygulanıyor ancak bilmiyorum hiç denemediğim için
bu arada 3g açık derken internete baglısınız mobilden arama yapmıyor mu
bağlıyım evet en hızlı haliyle bile aramaya yapamıyor
Görüntülü görüşme yapacağınız kişi sizde, sizde onun arkadaş listesinde eklisiniz değil mi?
ekli evet annem zaten evde wifiden birbirimizi arayabliyoruz ama ben dışardayken H+ yazmasına rağmen görüntülü konuşma yapmaya gücüyetmiyor

Bay H

Bay H

Üye
arkadaşlar Facebook beta uygulamasında biri eklediğinde x kişisini tanıyor musunuz diye bir bildirim çıkıyor mu ?

dakamon

dakamon

Üye
t-mobile at&t black güncellemesini yayınlamaya başladılar at&t 1020 için black yayınladı t-mobile 925 için update 3 ü yayınladı. Bu update 3 black mi yoksa sadece gdr3 mü bilemiyorum

carew89

carew89

Üye
bu arada facebook beta dahil mesajlarda görüldü falan yazmıyor. anlık mesaj da gelmıyor yani yenileyince geliyor. sizdede durum oyle değil mi

sekajmer

sekajmer

Üye
bu arada facebook beta dahil mesajlarda görüldü falan yazmıyor. anlık mesaj da gelmıyor yani yenileyince geliyor. sizdede durum oyle değil mi
yes ! Şu an anlık Facebook uygulaması yok .anlık için Mesajlardaki Facebook sohbet var. bildirim için Facebook beta var .
ikisi için m.Facebook.com

m542tf

m542tf

Üye
Lumia 1520 ne zaman gelecek?

capkino06

Üye
arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum telefonumda wifi açıkken internetten müzik dinliyordum sonra aveadan mesaj geldi veri sınırına ulaştınız ücretlendirilirsiniz felan. yani wifi full çekiyor gözükürken bağlı değilmiş bu nasıl oldu? nasıl düzeltirim sorunu bide ben evdeyken wifiyi hiç kapatmıyorum wifinin bağlanmadığını fark ettiğimde modem ismine dokunuyorum bağlanıyor diyor sonra bağlantı kurulamadı diyor. :/ birde mobil veriyi nasıl kapatıyoruz wifiden bağlanması için sadece. 500 mb internetim gitti bu yüzden :/

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum telefonumda wifi açıkken internetten müzik dinliyordum sonra aveadan mesaj geldi veri sınırına ulaştınız ücretlendirilirsiniz felan. yani wifi fu ll çekiyor gözükürken bağlı değilmiş bu nasıl oldu? nasıl düzeltirim sorunu bide ben evdeyken wifiyi hiç kapatmıyorum wifinin bağlanmadığını fark ettiğimde modem ismine dokunuyorum bağlanıyor diyor sonra bağlantı kurulamadı diyor. :/ birde mobil veriyi nasıl kapatıyoruz wifiden bağlanması için sadece. 500 mb internetim gitti bu yüzden :/
ayarlar şebeke kısmından veri baglantısı ve veri dolaşımı kısmını kapattıgın zaman mobilden giremezsin bir data sense programından veri kullanma kısmına sınır koyabilirsin wifiden bagalnırken sorun yaşıyorsanız wifi aç kapa yapın birde modermi baştan başlatın hiç baglanmıyorsa

beats

beats

Üye
arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum telefonumda wifi açıkken internetten müzik dinliyordum sonra aveadan mesaj geldi veri sınırına ulaştınız ücretlendirilirsiniz felan. yani wifi fu ll çekiyor gözükürken bağlı değilmiş bu nasıl oldu? nasıl düzeltirim sorunu bide ben evdeyken wifiyi hiç kapatmıyorum wifinin bağlanmadığını fark ettiğimde modem ismine dokunuyorum bağlanıyor diyor sonra bağlantı kurulamadı diyor. :/ birde mobil veriyi nasıl kapatıyoruz wifiden bağlanması için sadece. 500 mb internetim gitti bu yüzden :/
bir de ayarlar/wi-fi/ileri düzey/ otomatik bağlan ve zaman aşımında açık tut kutucuklarını işaretlemeyi unutma

yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar hashtags ve locations ekleyebildiğiniz güzel bir not alma uygulaması benim hoşuma gitti sizde bir bakın derim

Son düzenleme:

capkino06

Üye
ayarlar şebeke kısmından veri baglantısı ve veri dolaşımı kısmını kapattıgın zaman mobilden giremezsin bir data sense programından veri kullanma kısmına sınır koyabilirsin wifiden bagalnırken sorun yaşıyorsanız wifi aç kapa yapın birde modermi baştan başlatın hiç baglanmıyorsa
data sense yanlış hesaplıyor :/ 1.5 gb netim varsa 1.250 var gösteriyor

4MaGuS

4MaGuS

Üye
data sense yanlış hesaplıyor :/ 1.5 gb netim varsa 1.250 var gösteriyor
hangi tarihlerde sıfarlanacak onu iyi ayarlayın wifi konusunda yanlış hesap yapmıyor ancak şebeke kullanımda 1-2 gün geç gösteriyor şebekeden bilgi gelmesi için

serinaga

serinaga

Üye

Arkadaşım sorununa kesin çözüm için Insider uygulamasını yükle, gerek wifi, gerekse mobil veri aç-kapa için ana menüye kısa yol yapabiliyorsun, ayrıca bağlantı açık ise parlak, bağlantı kapalı ise pasif görünüyor, takip etmesi ve açıp kapatması son derece pratik, ayrıca pil ölçer, fener ve daha bir sürü özelliği içinde barındırıyor.

Üst Alt