Öneri S3 Mini Pil Kullanımı Normal Mi Sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Pil Kullanımı Normal Mi Sizce?

Android os çok fazla pil kullanıyor gibime geldi sizce bu durum normal mi?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Android in az kullandığı birşey var mı :)

RomeusTR

RomeusTR

Üye
Arkadaşın dediği gibi android gereksiz uygulamarıda açık tuttuğu için çok fazla pil yer.Senin yapman gereken gereksiz uygulamaları sonlandırmak ve ram temizlemesi yapmak bunu yaptıktan sonra pil tüketimi daha yavaş olur.

TheMadness

TheMadness

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye

Android os çok fazla pil kullanıyor gibime geldi sizce bu durum normal mi?

Sen daha ne istiyorsun kardeşim , o telefonun 1 hafta şarjının gitmesini falan mı :) ben de günde en az iki kere şarj edenlerdenim :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Bende günde bir takıyorum ve en çok ekran tüketiyor bataryayı sonra android os

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
GrknYavas

GrknYavas

Üye
Görünce ilk söylediğim birsey oldu , süper gitmiş baya iyi başarılı :) pirize bağımlı yaşıyoruz biz

blackcat67

blackcat67

Üye
3 gün gidiyor be mübarek daha ne istiyon :D

• Beğen
Tepkiler: ibrahimyuksel
veli-_-802

veli-_-802

Üye
Abi o cihaz normal değil benim cihaza göre A normal 1 gün demiyo benim namızsız :biggrin:

veli-_-802

veli-_-802

Üye
S3 mini alalı daha 3 hafta oldu. Kendisi minicik bataryası kocaman Randıman ufacık.:polis:

jr_arif

jr_arif

Üye
S3 mini alalı daha 3 hafta oldu. Kendisi minicik bataryası kocaman Randıman ufacık.:polis:
benimde s3 3g den mobil veriden 5 dk da yuzde1 gidiyo, ekranı kapalı oldugundada 5 saatte yuzde 3 4 gidiyo bugun mesela sabah 6 da satjdan aldım eve geldigimde yuzde 80 di

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için :tşk:. Anladığım kadarıyla gereksiz uygulamaları sonlandıracağım. :thumbup:

veli-_-802

veli-_-802

Üye
Standartı kaç olmalı bunun arif hocam Yani telefonun ekranı kapalı durumda mesela 8 saatte veya başka zaatler diliminde % de kaç ? düşmeli .

TheMadness

TheMadness

Üye
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
S3 ü uyumadan önce bıraktığım da yani saat 12 gibi, Sabah saat 6 gibi baktığımda yüzde 3 gitmiş oluyor ortalama. Ekran kapalı olunca internet gps vs kapalı olunca çok fazla gitmemesi lazım çünkü uyku durumuna geçiyor zaten.

ksasmazer

ksasmazer

Üye
android için yeterde artar bile o süre :D :D

veli-_-802

veli-_-802

Üye

Tam dolum şarjdan sonra sadece 5-10 defa saate baktım başka hiçbirşey yapmadım sizce normal mi ama birşeyler yapmaya başlayınca cayır cayır şarj yiyor alet..

Takipçi Satın Al

Üst Alt