Konu Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
yavuz14

yavuz14

Üye
şebeke bende full çekiyor beyler orjinal yazılımınıza dönün kies aracığıyla tekrar.

byhalper

byhalper

Üye
cm 11 harika.sarj sorunu hiç yok ama düzenlenmesi gerekir türkçesi az :alkis:alkis

sado_27

sado_27

Üye
ya bende şebeke cekmıyor bunun bir çözümü yokmu arkadaşlar ?

yavuz14

yavuz14

Üye
Şebeke sorunu efs silindiyse ondandir

sado_27

sado_27

Üye
ben hiç bişey silmedim ama bu efs yedegini alıp cwm yukledıkten sonra efs klasourunu tekrar atsam duzelırmı ?

yavuz14

yavuz14

Üye
Bi ihtimal düzelir tavsiyem kiese bağla orjinal yazılımı yükle sonra root at cvm yükle tekrar yükle Cm 11 o zaman olması ama herşeyin yedeğini alman tavsiyem

sado_27

sado_27

Üye
teşekkürler dediklerini uygularım

yavuz14

yavuz14

Üye
bir şey değil

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Kardesim uygulamalar bölümündeki sütunu nasıl 5'li yaptın açıklayabilir misin.?

yavuz14

yavuz14

Üye
Bunu yükle seçeneklerden yapabilirsin orjinal öyle bir seçenek yok.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
14.12.13 güncellemesi gelmiş.

yavuz14

yavuz14

Üye
Ben her gün yeni sürüm çıktıkça yukluyorum ama şöyle bi sorun başka kamera programı yukluyorum görüntü gelmiyor ama resim çekiyor sadece çekeceğim yerin canlı olarak ekrana gelmiyor yani kamera ekrani siyah oluyor ama orjinal kamera uygulamasında görüntü var. Bu sorun nasıl giderilir acaba bilen varmi

Ayhan Daştan

Ayhan Daştan

Üye
Cihazımda Cm 11 - Kitkat 4.4.2 sürümünü kullanıyorum.
Şuana kadar oldukça stabil çalışmakta,tarayıcı ara sıra durduruldu dışında herhangi bir hata oluşmadı.
Görsellik bakımından diğer CM sürümlerinden farklı tasarlanmış çünkü ekstra bir launcher kullanmamıza ihtiyaç bırakmıyor.
Android kernel güncellemesi cihazı oldukça stabil ve kullanışlı bir hale getirilmiş.
Ayrıca Maclaw isimli web sitesinden Gapps 4.4.x Full dosyasını indirip flaşlarsanız emin olun Cm 11 - 4.4.2 sürümü hakkında ki olumlu düşünceleriniz artacaktır.
Bu konu hakkında paylaşım ve yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

İyi Forumlar

Ayhan DAŞTAN

yavuz14

yavuz14

Üye
Öyle diyosunda haklısın hoşsunda kamera tel hafıza kartına kaydetmiyor direk dahili belleğe kaydediyor başka kamera uygulaması yüklemeye çalışıyorum kamera çalışmıyor buna bir çözüm yokmu acaba

Beyler yeni sürüm geldi bu sürümle birlikte bataryada iyleştirmelerde var. Ve cihaz bugünkü güncellemeyle birlikte kendini toparlamış oldu

YENİ SÜRÜM LİNKLERİ

Değişikliler :

-Büyük optimizasyon
-Cm kaynaklarının güncellenmesi
-Daha iyi pil ömrü
-Wifi aralağında iyleştirmeler
-Odin Paketi Güncellendi

LİNKLER

Kitkat 4.4.2 (20131215) :

(ODİNLE FLASHLA)

(TWRP veya CWM ile flashla)

Google Apps (20131126):

( TWRP veya CWM ile flashla)

Son düzenleme:

hbwolf

Üye
Simkart yine görmüyor, çözüm bulan var mı arkadaşlar?

yavuz14

yavuz14

Üye
sim kart derken anlamadım arkadaş rom her şeyiyle çalışır durumda şuan. Rehber diyosan ben onu contacts + programı ile halletim şöyle yaptım içe aktar menüsünden sim karttan aktardan yaptım numaralarımı telefona aldım. Eposta sekronizeyi kapattım. Şuan numaralarım gözüküyor yani.

hbwolf

Üye
sim kart derken anlamadım arkadaş rom her şeyiyle çalışır durumda şuan. Rehber diyosan ben onu contacts + programı ile halletim şöyle yaptım içe aktar menüsünden sim karttan aktardan yaptım numaralarımı telefona aldım. Eposta sekronizeyi kapattım. Şuan numaralarım gözüküyor yani.
Aynen bende rehber olayını diyordum kardeşim, verdiğin bilgiler için teşekkürler bende böyle yaparım artık :) Normal rom rehberinden girdikten sonra içe aktar dediğimde simkarttaki rehberi görmüyordu

yavuz14

yavuz14

Üye
Evet görmesi lazım Contact + kullanmana gerek yok aslında başka programda aynı görevi yapıyor zaten ama en iyi anlaşılır hızlı Program Contact + Programı

• Beğen
Tepkiler: hbwolf
hsynkertik

hsynkertik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuanda hala sorunlar bulunmakta evet sınavlarımdan dolayı güncellemeyi tamamlayamadım ancak yarın yeni bir güncel konu sunacagım size sebeke sorunu bende bulunmamakta sadece bir kac adroid programı hata verior.
onları ve daha bir cogunu yarın güzel bir anlatımla sızlere sunacagım anlayısınız ıcın tesekkur ederım bugunku guncelleme lınglerını veriorum şimdi teşekkürler

yavuz14

yavuz14

Üye
Bugün kararlı sürümün ilk sürümü yayınlandı ben hergün cihazımı guncelliyorum bugünkü sürüm baya bi stabil var olan takilmalar giderilmiş her gün takipteyim konum kitlenmeseydi haksız yere ben her gün yeni sürümü konuya ekliyorum.