Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Püf NoktasıGps Yanlış Yerde Gosteriyor...
Sponsorlu Bağlantılar
Peocawe
Üye
Konu Sahibi
Gps Yanlış Yerde Gosteriyor...
elimde lumia 520 var ama,konumu 1-2 sokak aşağıdan gösteriyor. Gps iyileştirme yapmak mümkün değil mi?
flutewoddy
Üye
kapalı ortamda ise doğru göstermez diye biliyorum
smltrl
Üye
benimkinin de bulması çok uzun sürüyor nokialarda genel bi problem sanırım
Peocawe
Üye
Konu Sahibi
evde denedim arabada doğru gösterir mi ki?
OozyStaw
Üye
araba da doğru gösteriyor ama here maps uygulamasında beni de bazen 1-2 sokak aşşağıda gösteriyor parazit falan vardır , çözümü yok gibi
Peocawe
Üye
Konu Sahibi
arabada doğruysa problem yok
OttomaN TigeR
Üye
Kapalı alanda normal bir durum bu.
Hagios
Üye
Dışarda çok güzel gösteriyor yerimi.Neredeyse adım adım.Ama arkadaşların dediği gibi kapalı alanda ufak ufak yanlış göstermesi normal.
Peocawe
Üye
Konu Sahibi
yaklaşık 500metre fark neredeyse.. dışarıda tam deneme fırsatım olmadı. S3ümde böyle değil ama tam yerinde gösteriyor da nokia da sıkıntı galiba.
Kapalı alanda isen en yakın baz istasyonun (vericinin) konumunu dikkate alır ve çember içerisinde sana tahmini konum sunar ki bu hep böyledir zaten. Yani telefon kesin konum için Gps uydularına bağlanarak hesaplama yapar, hesaplama açık alanda ve hareket halindeyken çok daha hızlı yapılır.
evin yolu değil gitmem gereken belli adresler oluyor o yüzden üsteledim gps mevzusunu.
dedereis123
Üye
Kapalı alan genelde gps zaten çalışmaz gibi bir şey . Bir navigasyon cihazlarında genelde gökyüzünü görmesi gibi bir olay var sinyalin iyi alabilmesi için .