Öneri Bu Oyunu Oynamanızı Öneriyorum Ae Tribe Runner

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
    Konu Sahibi
Bu Oyunu Oynamanızı Öneriyorum Ae Tribe Runner

Bu Oyunu Oynamanızı Öneriyorum AE Tribe Runner 4 lvli geçen yanıma gelsin :D

Yönetici tarafından düzenlendi:

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Defans oyunu mu bu? İyi bir defans oyununa ihtiyacım var benim.

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Bir tane daha var böyle defans oyunu, ismini unuttum. 1 ay uğraştım, 2. bölümden sonrasını geçememiştim.

Hagios

Hagios

Üye
O video neden orda onu anlamadım?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
çok sevmiş herhalde :kıskıs: (ben 2 gündür aralıksız dinliyorum çok hoş :kıskıs: )

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
Hagios

Hagios

Üye
Doğru olabilir fakat pek uygun değil bence.Herkes açtığı konuya sevdiği bir şarkıyı ya da videoyu eklese? :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Doğru olabilir fakat pek uygun değil bence.Herkes açtığı konuya sevdiği bir şarkıyı ya da videoyu eklese? :)
pek uzatmak istemiyorum ancak arkadaş ilk olarak vidyo paylaşım yapmamıştı galiba o imzasıydı sende hesap ayarlarından kendine göre imza ayarlıyabilirsin istersin

Hagios

Hagios

Üye
pek uzatmak istemiyorum ancak arkadaş ilk olarak vidyo paylaşım yapmamıştı galiba o imzasıydı sende hesap ayarlarından kendine göre imza ayarlıyabilirsin istersin

Hayır imza değildi.Bayağı konunun içinde videoydu ki diğer arkadaş, konuyu açan arkadaşın sevdiği için koyduğunu tahmin etti.Yani imzası demedi :) Ayrıca kendime ait bir imzam zaten var yani nasıl imza eklendiğini ve imzanın açılan konunun hangi kısmında durduğunu biliyorum çok teşekkürler :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hayır imza değildi.Bayağı konunun içinde videoydu ki diğer arkadaş, konuyu açan arkadaşın sevdiği için koyduğunu tahmin etti.Yani imzası demedi :) Ayrıca kendime ait bir imzam zaten var yani nasıl imza eklendiğini ve imzanın açılan konunun hangi kısmında durduğunu biliyorum çok teşekkürler :)
neyse uzatmaya gerek bana öyle geldi (emin değişim zaten) sadece belirtmek istedim eğer sizin dediğiniz gibi ise söylediğiniz gibi konu içerisinde paylaşması pek uygun değil (buarada hocaman windows phone yazısı görmeden cevap yazınca böyle oluyor demekki kusura bakma)

Hagios

Hagios

Üye
neyse uzatmaya gerek bana öyle geldi (emin değişim zaten) sadece belirtmek istedim eğer sizin dediğiniz gibi ise söylediğiniz gibi konu içerisinde paylaşması pek uygun değil (buarada hocaman windows phone yazısı görmeden cevap yazınca böyle oluyor demekki kusura bakma)
Aynen uzatılacak bir şey değil zaten.Gereken yapılmış ve video konudan çıkarılmış yetkililer tarafından.Benim imzam meselesine gelince olabilir insanlık hali :) Konuyu açan arkadaşada paylaşımı için teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Böyle defans oyunlarını sevıyorum gerçektende teşekkürler deniyeceğim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

My-sQLL

My-sQLL

Üye
3. Bölüm taktı bana ya :D