4.4 Ve Art

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
ril nedir? :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Android işletim sistemi telefon hizmetleri (android.telephony) ve radyo donanım arasında bir Radyo Arayüz Katmanı (RIL) sağlar.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Buda ingilizce wikiden çeviri :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hayır canım cümle normal :) parantezleri atlayarak oku

• Beğen
Tepkiler: Invoke
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Valla benimki bu kadar :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hort.

agoin

agoin

Üye
beim telefonum samsung es 3 ..4.3 kullanıyorum benimkinde geliştirici seçenekleri diye bir bölüm yok ne yapmalıyım

yakupb03

yakupb03

Üye
beim telefonum samsung es 3 ..4.3 kullanıyorum benimkinde geliştirici seçenekleri diye bir bölüm yok ne yapmalıyım
Telefon hakkında. Derleme numarasi. Bir kaç defa hızlı hızlı bas ." Artık sizde bir geliştiricisiniz" :-) sonra ayarlara düşecektr ;-)?

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
Invoke

Invoke

Üye
Ama 4.3de ART yok. @agoin

nanotex

nanotex

Üye
Beyler samsunglara ne zaman gelecek bu illet? Bekle bekle sabır kalmadı windows phone olayına döndü bu iş.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Cyanogenmod denen bişey var :)

Invoke

Invoke

Üye
Beyler samsunglara ne zaman gelecek bu illet? Bekle bekle sabır kalmadı windows phone olayına döndü bu iş.

Samsunglara derken? Çoğusuna gelmez zaten. Note 3, S4 gibi cihazlar alır. Onlar da bayağı geç alır.

nanotex

nanotex

Üye
Samsunglara derken? Çoğusuna gelmez zaten. Note 3, S4 gibi cihazlar alır. Onlar da bayağı geç alır.
Onları diyorum işte. S4 mini var bende, güncellemeyi başta alacak cihazlardan diye biliyorum. Ne zaman gelir son haberler ne bilen var mı?

Invoke

Invoke

Üye
Onları diyorum işte. S4 mini var bende, güncellemeyi başta alacak cihazlardan diye biliyorum. Ne zaman gelir son haberler ne bilen var mı?

Bir açıklama yok. Kimse bilmiyor yani. Zor alır 4.4 bence bekleme. Ya CM kuracaksın ya da elindekiyle yetineceksin.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Şubata gelir heralde

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
S4 için s4 miniyi bilmem

Takipçi Satın Al

Üst Alt