Tavsiye Gm Discovery Ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Gm Discovery Ilgili
arkadaşlar root atmayı düşünüyorum garanti skınıtı yaratıyormu ve güncelleme geldiginde direk yüklenebiliyormu root lu cihaza ?

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Yanlış bilgi vermeyeyim (:

Son düzenleme:
Buğra

Buğra

Admin
Sayaç yok bizim cihazda. Rootlarsaniz garantiye göndereceğini zaman unroot ederseniz sorun kalmaz

SuxQQ

SuxQQ

Üye
Tamam o zaman sıkıntı yok :)

maktama

maktama

Üye
arkadaşlar root atmayı düşünüyorum garanti skınıtı yaratıyormu ve güncelleme geldiginde direk yüklenebiliyormu root lu cihaza ?

Rootu kaldırıp(unroot) güncelleme yapın, sonra tekrar rootlayın. Rootluyken de güncelleme yapabiliyorsunuz ancak sorun çıkıyor, telefon açılmıyor genelde. Onun için rootu kaldırıp güncelleyin.

Edit: ben yazarken cevap verilmiş zaten.:)
Edit2: mesaj düzenlendi

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Şuan elimde bilgisayar yok ve root yapmak istiyorum s3 e ve framaroot diye bir program buldum sizce bu programla yaparsam bir sorun olurmu yardımlarınızı bekliyorum

maktama

maktama

Üye
Şuan elimde bilgisayar yok ve root yapmak istiyorum s3 e ve framaroot diye bir program buldum sizce bu programla yaparsam bir sorun olurmu yardımlarınızı bekliyorum

Hayır sorun olmaz. Framaroot ile yapabilirsin, root için en hızlı ve önerilen yoldur. Ben abiminkini(Gm Disco) yaptım. Şimdiki güncel framaroot 1.8.0 versiyonunu xda'den indirip yapın(ben 1.6.1 ile yapmıştım)

Ekleme: S 3 mü senin tel?? Gm için soruyorsun zannetmiştim

Ekleme2: s3için de denemekten sorun çıkmaz ama android versiyonuna göre rootlamayabilir ya da yarı root(sistem dosyalarına erişim olur ama düzenleme/değiştirme yapamaz) yapabilir. Sorunu s3 kısmına yazarsan daha doğru cevaplar alabilirsin. Yalnız garantiden çıkar tel rootlayınca.

Ekleme3: Başlığı "GM Discovery ilgili" olan bir konuda s3 le alakalı soru sormak da ilginçmiş...:)

Son düzenleme:
muratcan1999

muratcan1999

Üye
Zaten hiç root yapmadım ve konu açmayı bilmediğim için buraya yazdım
:D

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Ilk ler iyidir zaten bu gidişle s3 ü satıp discovery alicam :D

maktama

maktama

Üye
konuyla alakalı araştırma yapmadan olaya girişmeyin. Bu forumu (maxicep'deki s3 ile ilgili başlıkları)inceleyin ve daha düzenli olarak yesilcin forumunda s3 ile alakalı bölüm var, orayı da okuyun. Başınıza Ne gibi dertler açabileceğinizi ve çözümleri hakkında bir miktar bilgi alın ki daha sonra saç baş yolmayın.

Son düzenleme:
muratcan1999

muratcan1999

Üye
Yeşilcin forumuna mı bakiym

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Olur

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
rom kursam peki unroot yaptıgımda garanti dışı oluyormu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt