Teledunya

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
Teledunya
merhabalar teledunya standart paket almak istiyorum 12tlye bu teledunya bir cihaz uzerinden kanallar degisiyor bneim merak ettigim bizim 2tane tv var bi cihaz uzerınden 2tane tvye baglama imkanımız varmi yani 2side ayri ayri cihaz varmis gibi olmasi gibi olabilirmi cvplarınız icin sagolun

fk555897

fk555897

Üye
Ben sanmıyorum böyle birşey olacağını.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bağlama imkanınız var elbette fakat cihaz aynı anda açık olan iki tv'ye birden yayın aktaramaz, tv'nin birisi her zaman kapalı olamalı. Buda senin işini görmez sanırım. :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hayır bağlanabiliyor fakat pek kaliteli olmuyor.Bende Teledünya kullanıyorum ve direkt olarak bana yetkililer söylemişlerdi.Decoder'i asıl kullanacağın televizyona bağlıyorsun.Daha sonra istersen onlardan kablo alıyorsun ki fiyatı fazla bir şey değil, diğer televizyona çekiyorlar kabloyu.Anten girişine bağlıyorlar diğer televizyonun.Decoder olmadığından görüntü HD olmuyor ve arayüz Teledünya'nın arayüzü değil de televizyonun kendi arayüzü oluyor fakat 2 televizyonu da kullanabiliyorsunuz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben daha önce denedim olmadı maalesef. Sen şuan o şekilde kullanabiliyor musun?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O zaman bir yerde yanlış yaptık sanırım.

iizzz

iizzz

Üye
Çift tüneli cihazlarda iki ayrı yayını alırsın çift kumanda ayrı cihazın destekledi göz.senin yaptığın.aynı yayını iki tevede seyir ediyorsun.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Çift tüneli cihazlarda iki ayrı yayını alırsın çift kumanda ayrı cihazın destekledi göz.senin yaptığın.aynı yayını iki tevede seyir ediyorsun.
Bu yüzdendirki gigablue dreambox ve vu+ dünyada ve tr de tanınmış kaliteli marka cihaz almalisin . Seni en az 5 sene götürür . Dvbs sgh s2 dvb.c dvb.t çift tuner iptv medya player server modül girişi . Harddisk . Enigma2 linux taban. Vs vs .

• Beğen
Tepkiler: iizz
Takipçi Satın Al

Üst Alt