Motorola Atrix 4G Cm 10.1(android 4.2) For Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Benimki elimde kaldı bile:D
elime ilk aldığm günden bu güne acayip fark var:(
Bence telefon iyice bozuldu gibi :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Nesi var :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Kaç yıllık?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Benimkide 1 :)

Fatic

Fatic

Üye
Bende stock rom yükleyip garantiye yollasam ve para iadesi alsam telefonu aldğım fiyatımı verirler yoksa şuanki değerini mi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Al al :D

Fatic

Fatic

Üye
Benim 583 yaziyo faturada diskavri bile alamam :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
17 lira eklemen lazım :p

Fatic

Fatic

Üye
Öğrenci adam için 17 lira ne demek bilirmisin? :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yani :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Gönderin gönderin cihaz da ciddi anlamda sorun var. Yalnız 40 günü göze alın ama bu süreci kisaltmanin da yollari var. 20 is gununden sonra Motorola sitesine grip destek bolumunden Sevgul ve Yasemin adinda iki bayan var. Chat sistemiyle destek veriyorlar. Bendeb fatura resmini istediler cektim aninda gondedim para iadesi karari bir hafta surmeden cikti.

Yalniz iade karari cikinca hemen para iadesi yapmiyorlar. Iban isteme muhasebe islemleri derken biraz daha sürüyor.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Gönderin gönderin cihaz da ciddi anlamda sorun var. Yalnız 40 günü göze alın ama bu süreci kisaltmanin da yollari var. 20 is gununden sonra Motorola sitesine grip destek bolumunden Sevgul ve Yasemin adinda iki bayan var. Chat sistemiyle destek veriyorlar. Bendeb fatura resmini istediler cektim aninda gondedim para iadesi karari bir hafta surmeden cikti.

Yalniz iade karari cikinca hemen para iadesi yapmiyorlar. Iban isteme muhasebe islemleri derken biraz daha sürüyor.

Hmm
Şu şikayet kağıt orneği yazıp resmini çekip atsana bi ya :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt