Telefon Tavsiyesi Sony Xperia Sp Mi Nexus 4 Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Nasıl almaz? 1 yılda nexus desteği kesiliyor mu? =P Nexus 6 gelmeden google desteği kesilmez sonrasında da custom romlar yine devam eder.
1 yılda değil.. Google an destek sözü 18 ay diye biliyorum . 18 ayın dolmasına az kaldı. Eğer arkadaş rootdan , falan anlayıp yaparım diyorsa nexus 4 daha önde tabi o zaman :D ama ben bunlara pek girmediğimden SP alırdım :D
İkisi de 4.4 güncellemesi alacak, kısmı yanlış olmuş. Nexus 4, 4.4 alalı çok oldu 4.4.2 dağıtılmaya başlandı, SP 4.4 hala alacak 4.2.2 kullanıyor.
Ayrıca SP'nin güncelleme ömrü çabuk dolacak Nexus 4 daha öyle olmayacak.
Haklısın güncellemesi aldığını unutmuşum aklım hala alacak da kalmis :D

Invoke

Invoke

Üye
1 yılda değil.. Google an destek sözü 18 ay diye biliyorum . 18 ayın dolmasına az kaldı. Eğer arkadaş rootdan , falan anlayıp yaparım diyorsa nexus 4 daha önde tabi o zaman :D ama ben bunlara pek girmediğimden SP alırdım :D

Aksine, asıl root yaparsa SP işe yarar bir cihaz olur. Xperiaların geliştirici desteği yeterince fazla, onlardan faydalanmak lazım. Yoksa stock takılacaksa yine Nexus 4 önde. (SP'nin artılarını yukarıda yazmıştım.)

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Rootdan, romdan falan anlayıp diyecektim chrome çildırdı :D

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
hayıır :D rootlamazsa nexus 4 diyorum. rootlarsa SP ama ROM işinde nexus 4 ün biraz daha önde olacağını düşünüyorum :D bende tablet var ve istediğim herşeyi yükleyebileceğimden SP seçerdim diyorum :D

Invoke

Invoke

Üye
hayıır :D rootlamazsa nexus 4 diyorum. rootlarsa SP ama ROM işinde nexus 4 ün biraz daha önde olacağını düşünüyorum :D bende tablet var ve istediğim herşeyi yükleyebileceğimden SP seçerdim diyorum :D

Peki. :D

Üst Alt