İstek Cm 10.2 Xperia Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Alper1045

Alper1045

Üye
    Konu Sahibi
Cm 10.2 Xperia Klavye
Arkadaşlar CM 10.2 yükledim. Xperia klavye aradım ama bulamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

Alper1045

Alper1045

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Yarın deneyeceğim.ekli dosyaya tıkladığımda hata veriyor.

Invoke

Invoke

Üye
Ne gibi hata veriyor? zipi cwmden flashlayacaksın.

Alper1045

Alper1045

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğim dosya 230kb lık. Diger ekleri de denedim onlarda gercek boyutlarinda inmediler.zipi Bilgisayar da acamadim.

Alper1045

Alper1045

Üye
    Konu Sahibi
23 kb mış. Baska bir yere yükleyip oradan indirme ihtimalimiz var mı?

Invoke

Invoke

Üye
3.4mb olması lazım ve ben de sorunsuz iniyor, sana farklı link atayım. ?

Alper1045

Alper1045

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ediyorum indiriyorum hemen.cwm den yükledim ama dil ve giriş kısmında çıkmadı. başka bir önerin var mı?

Invoke

Invoke

Üye
teşekkür ediyorum indiriyorum hemen.cwm den yükledim ama dil ve giriş kısmında çıkmadı. başka bir önerin var mı?

Çıkar.

Dil ve giriş>> Klavye ve Giriş Yöntemleri>> Varsayılan tıkla. Giriş yöntemini seçin diyecek oradan ayarlayacaksın sonra çıkar.

Alper1045

Alper1045

Üye
    Konu Sahibi
maalesef yok. ben legacyxperia sitesinden indirdiğim 10.2 yi kurdum. sanırım ondan kaynaklanıyor. arıyorum nette 10.2 ye uyumlu xperia klavye var mı diye? bakalım bulabilecek miyiz?

Invoke

Invoke

Üye
maalesef yok. ben legacyxperia sitesinden indirdiğim 10.2 yi kurdum. sanırım ondan kaynaklanıyor. arıyorum nette 10.2 ye uyumlu xperia klavye var mı diye? bakalım bulabilecek miyiz?

Tamam, onda çalışıyor ya ben denedim :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Burada ben de Xperia klavye görünüyor ama ilk kurduğunda görünmez işaretlediğim yere tıklayacaksın, sonra bir menü daha gelecek şöyle bir şey:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sonra buradan klavyeyi işaretle yandaki ayarlama butonuna bas, bir iki ayar yap çık, sonra klavye gelmiş olacak, varsayılan olarak seç.Sonuç ?

Ekli dosyalar

Alper1045

Alper1045

Üye
    Konu Sahibi
tamam şimdi oldu. çok teşekkür ederim