Telefon Tavsiyesi Sony Xperia Sp Mi Nexus 4 Mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Sp Mi Nexus 4 Mü ?
Arkadaşlar Sony Xperia Sp Mi Nexus 4 Mü Hangisi Ekran büyüklüğü,İnternet Hızı,Wifi Çekim Gücü,Oyun Performansı,Genel Performans Bakımından Hangisi Daha İyidir?+++++++++++++++++

mehmettech

mehmettech

Üye
Bence nexus 4

Invoke

Invoke

Üye
GPUlar aynı, aynı işlemcinin 4 çekirdeklesi var Nexus 4de, SPdeki 2 çekirdekli. SP'nin tek artısı tasarımı, alttaki led ve hafıza kartı desteği, bir de sanırım nexus 4lerde ses problemi var(olabiliyor yani, kısmet =P), kamerada da SP iyidir(iyi de bir kamerası yok nexus4'e kıyasla söylüyorum büyük fark da yok iş görürler.) Onun dışında Nexus 4(Performans+Destek)

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
GPUlar aynı, aynı işlemcinin 4 çekirdeklesi var Nexus 4de, SPdeki 2 çekirdekli. SP'nin tek artısı tasarımı, alttaki led ve hafıza kartı desteği, bir de sanırım nexus 4lerde ses problemi var(olabiliyor yani, kısmet =P), kamerada da SP iyidir(iyi de bir kamerası yok nexus4'e kıyasla söylüyorum büyük fark da yok iş görürler.) Onun dışında Nexus 4(Performans+Destek)
Kardeşim Sony nin Tasarımı Çok Hoş Ben çok İnternete Girerim Kasma Falan yapmaz Dimi hiçbirşeyde çünkü Herşeye telefondan gircem

Invoke

Invoke

Üye
Kardeşim Sony nin Tasarımı Çok Hoş Ben çok İnternete Girerim Kasma Falan yapmaz Dimi hiçbirşeyde çünkü Herşeye telefondan gircem

Yok, kasmaz da Nexus 4'ün performansı daha iyidir, bir de üstte ram farkını yazmamışım 1GB fark var. Ben olsam Nexus 4 düşünürdüm. Nexus 4'ün donanımı Xperialardan örnek verecek olursak Z ile aynı.Nexus 4 daha bayağı güncelleme alır, SP'nin 4.4 alacağı kesinleşti ama sonrası sıkıntı SP için.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Yok, kasmaz da Nexus 4'ün performansı daha iyidir, bir de üstte ram farkını yazmamışım 1GB fark var. Ben olsam Nexus 4 düşünürdüm. Nexus 4'ün donanımı Xperialardan örnek verecek olursak Z ile aynı.Nexus 4 daha bayağı güncelleme alır, SP'nin 4.4 alacağı kesinleşti ama sonrası sıkıntı SP için.
Kardeşim nexus 4 ün ekranı genişmi yani 4.7 inç in hakkını veriyormu:)

Invoke

Invoke

Üye
Kardeşim nexus 4 ün ekranı genişmi yani 4.7 inç in hakkını veriyormu:)

Geniş, geniş... Bence önce cihazları bir gör, öyle karar ver. Yalnız dediğim gibi performans ve destek... SP bu saatten sonra güncelleme de almaz. 1GB ram az değil. Ha SP kötü telefon mu ? Bence, kesinlikle değil. Ama işte Nexus 4'e bakıyorsun çok yakın fiyatlar biri diğerinden daha üstün performans sunuyor ve google desteği var. Keşke nexus 4de hafıza kartı desteği olaydı o zaman tadından yenmezdi =P

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Geniş, geniş... Bence önce cihazları bir gör, öyle karar ver. Yalnız dediğim gibi performans ve destek... SP bu saatten sonra güncelleme de almaz. 1GB ram az değil. Ha SP kötü telefon mu ? Bence, kesinlikle değil. Ama işte Nexus 4'e bakıyorsun çok yakın fiyatlar biri diğerinden daha üstün performans sunuyor ve google desteği var. Keşke nexus 4de hafıza kartı desteği olaydı o zaman tadından yenmezdi =P
Kardeşim bu site güvenlimi birde distribütör garantisi yok ama bişe olurmu ?

Invoke

Invoke

Üye
Kardeşim bu site güvenlimi birde distribütör garantisi yok ama bişe olurmu ?

Garantisi olmamış olur, onun haricinde alışverişte sorun olmaz.

Invoke

Invoke

Üye
yani 2 yıl falan garantisi olmamışmı oluyo birde flash desteği varmı nexusda?

Flash bellek takılabiliyor mu diye soruyorsan, evet.
2 yıl garantisi olmuş oluyor ama distrübütör garantisi değil ithalatçı firma garantili olmuş oluyor.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Flash bellek takılabiliyor mu diye soruyorsan, evet.
2 yıl garantisi olmuş oluyor ama distrübütör garantisi değil ithalatçı firma garantili olmuş oluyor.
Hayır onu sormuyorum yani internetten falan tv izleyebilirmiyiz? birde ithalatçı firma garantisi ne oluyor sorun çıkarmaz dimi.
Ben olsam SP alırdım

Sanırım flash player diyor arkadaş :D Android de var merak etme :D
Kardeşim Neden sp alırdın sen :D

Invoke

Invoke

Üye
Hayır onu sormuyorum yani internetten falan tv izleyebilirmiyiz? birde ithalatçı firma garantisi ne oluyor sorun çıkarmaz dimi.
Kardeşim Neden sp alırdın sen :D

İzlersin, sorun olmaz. İthalatçı firma işte Sonynin değil de ithal eden firmanın garanti kapsamında oluyor, daha sıkıntılı... Dert değil bence =P

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
İzlersin, sorun olmaz. İthalatçı firma işte Sonynin değil de ithal eden firmanın garanti kapsamında oluyor, daha sıkıntılı... Dert değil bence =P
Saol Arkadaşım da Kafam çok Karışık sony mi nexus mu :D

Invoke

Invoke

Üye
Aynen İnternetten verceğim de Yine bi teknosaya falan gidip bi bakarım tiplerine felan :D

Bak bak...
Artısını eksisini yazdım ilk sayfada Nexus 4 daha iyidir, SP'nin şekli var + hafıza kartı desteği =P

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Bak bak...
Artısını eksisini yazdım ilk sayfada Nexus 4 daha iyidir, SP'nin şekli var + hafıza kartı desteği =P
Saol Kardeşim Yine Zahmet Edip Cevaplarıma Karşılık Verdin Teşekkürler :D

Üst Alt