Kardeşim Sony nin Tasarımı Çok Hoş Ben çok İnternete Girerim Kasma Falan yapmaz Dimi hiçbirşeyde çünkü Herşeye telefondan gircemGPUlar aynı, aynı işlemcinin 4 çekirdeklesi var Nexus 4de, SPdeki 2 çekirdekli. SP'nin tek artısı tasarımı, alttaki led ve hafıza kartı desteği, bir de sanırım nexus 4lerde ses problemi var(olabiliyor yani, kısmet =P), kamerada da SP iyidir(iyi de bir kamerası yok nexus4'e kıyasla söylüyorum büyük fark da yok iş görürler.) Onun dışında Nexus 4(Performans+Destek)
Kardeşim Sony nin Tasarımı Çok Hoş Ben çok İnternete Girerim Kasma Falan yapmaz Dimi hiçbirşeyde çünkü Herşeye telefondan gircem
Kardeşim nexus 4 ün ekranı genişmi yani 4.7 inç in hakkını veriyormuYok, kasmaz da Nexus 4'ün performansı daha iyidir, bir de üstte ram farkını yazmamışım 1GB fark var. Ben olsam Nexus 4 düşünürdüm. Nexus 4'ün donanımı Xperialardan örnek verecek olursak Z ile aynı.Nexus 4 daha bayağı güncelleme alır, SP'nin 4.4 alacağı kesinleşti ama sonrası sıkıntı SP için.

Kardeşim nexus 4 ün ekranı genişmi yani 4.7 inç in hakkını veriyormu![]()
Geniş, geniş... Bence önce cihazları bir gör, öyle karar ver. Yalnız dediğim gibi performans ve destek... SP bu saatten sonra güncelleme de almaz. 1GB ram az değil. Ha SP kötü telefon mu ? Bence, kesinlikle değil. Ama işte Nexus 4'e bakıyorsun çok yakın fiyatlar biri diğerinden daha üstün performans sunuyor ve google desteği var. Keşke nexus 4de hafıza kartı desteği olaydı o zaman tadından yenmezdi =P
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızKardeşim bu site güvenlimi birde distribütör garantisi yok ama bişe olurmu ?
yani 2 yıl falan garantisi olmamışmı oluyo birde flash desteği varmı nexusda?Garantisi olmamış olur, onun haricinde alışverişte sorun olmaz.
yani 2 yıl falan garantisi olmamışmı oluyo birde flash desteği varmı nexusda?
yani 2 yıl falan garantisi olmamışmı oluyo birde flash desteği varmı nexusda?
Sanırım flash player diyor arkadaşFlash bellek takılabiliyor mu diye soruyorsan, evet.
2 yıl garantisi olmuş oluyor ama distrübütör garantisi değil ithalatçı firma garantili olmuş oluyor.
Android de var merak etme 
Hayır onu sormuyorum yani internetten falan tv izleyebilirmiyiz? birde ithalatçı firma garantisi ne oluyor sorun çıkarmaz dimi.Flash bellek takılabiliyor mu diye soruyorsan, evet.
2 yıl garantisi olmuş oluyor ama distrübütör garantisi değil ithalatçı firma garantili olmuş oluyor.
Kardeşim Neden sp alırdın senBen olsam SP alırdım
Sanırım flash player diyor arkadaşAndroid de var merak etme
![]()

Hayır onu sormuyorum yani internetten falan tv izleyebilirmiyiz? birde ithalatçı firma garantisi ne oluyor sorun çıkarmaz dimi.
Kardeşim Neden sp alırdın sen![]()
Saol Arkadaşım da Kafam çok Karışık sony mi nexus muİzlersin, sorun olmaz. İthalatçı firma işte Sonynin değil de ithal eden firmanın garanti kapsamında oluyor, daha sıkıntılı... Dert değil bence =P

Saol Arkadaşım da Kafam çok Karışık sony mi nexus mu![]()
Aynen İnternetten verceğim de Yine bi teknosaya falan gidip bi bakarım tiplerine felanHerhalde internetten sipariş vereceksin(?) yine de önce görmeden sipariş verme.

Aynen İnternetten verceğim de Yine bi teknosaya falan gidip bi bakarım tiplerine felan![]()
Saol Kardeşim Yine Zahmet Edip Cevaplarıma Karşılık Verdin TeşekkürlerBak bak...
Artısını eksisini yazdım ilk sayfada Nexus 4 daha iyidir, SP'nin şekli var + hafıza kartı desteği =P

Saol Kardeşim Yine Zahmet Edip Cevaplarıma Karşılık Verdin Teşekkürler![]()