Canlı Duvar Kağıdı Christmas Hd V1.5 Apk

Sponsorlu Bağlantılar

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
Christmas Hd V1.5 Apk

Christmas HD
favori Canlı Duvar Kağıtları yaratıcıları, özellikle Noel için başka bir 3D canlı duvar kağıdı getirmek için mutluyuz. Kutlayın Holidays Cihazınızı kullanırken her zaman, gerçek 3-D! sıcak bir çatırtı şömine önünde, rahat bir den birlikte aile toplayın. Şöminenin üzerinde kendi resmi çevrili pırıltı Noel ışıkları, ve isimleri ile çorap şömine süslüyor. Bir Enjoy Noel ağacı özelleştirilebilir ışıklar, hediyeler, ve ile ağaç kaban . Hevesle Noel kadar gün aşağı sayar bir takvim ile Santa ziyaretini bekliyor, ve Santa Claus için çerezleri ve bir not bırakın. Kar hafifçe düşerken pitoresk Kış mahallinde don kaplı pencereden dışarıyı izliyorum. kendi dahil sahnenin her parçası, özelleştirme fotoğrafta şömine, çorap üzerinde metin ve Santa için mesajın. Işıkların rengi seçin, süsler, hediyeler ve şeritler, kar taneleri, çelenk, özelleştirmek ağaç kaban , ve daha fazlası! Ayrıca göstermek veya size en demek bir şekilde Noel harikalar kutlamak için sahnede öğeleri gizleyebilirsiniz. Bu duvar kağıdı el yapımı sanat ile gerçek 3-D. Pil ömrünü korurken Bizim duvar kağıtları ipeksi pürüzsüz animasyonlar bulunmaktadır.
Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 26 Kasım 2013)

• Yoğun talep üzerine, isteğe bağlı 'Açık Paketi' satın alınabilir! Çarpıcı ayrıntılarla işlenmiş evin dışında, özelleştirin.Tüm gelirlerin bir kısmı Make-A-Wish Foundation bağışlanacak.
  • Ayrıca bu güncellemede:
  • Evin iç tamamen yeni HD ile repainted olmuştur grafik ve aydınlatma!
  • Tren seti, antika saat, klasik radyo, iki ek resim çerçeveleri, gelişmiş takvim, yeni kitaplar, ve daha fazlası!
  • Birçok düzeltmeler ve geliştirmeler
Gerekli Android O / S: 2.2 +

Ekran:

İndirme : 8Mb APK

Afşın

Afşın

Üye
Hristiyan adetini paylaşmasaydınız ne iyi olurdu. .onlar bizim ramazan bayramına kurban bayramına duvar kağıdı yapıp paylaşmıyorlar..

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
Hristiyan adetini paylaşmasaydınız ne iyi olurdu. .onlar bizim ramazan bayramına kurban bayramına duvar kağıdı yapıp paylaşmıyorlar..
ben hiç o yönden bakmamıştım:blink:, ben hritiyan adeti olarak paylaşmadım. onlar yapmazsa biz türkler niye yapmıyoruz ;)bunu hiç kendine sordun mu seni yagırdamıyorum yanlış anlama sende bi yerde haklısın ;)

Afşın

Afşın

Üye
ben sataşmak baabında yorum yapmadım ve sana da o niyetle paylastin da demedim :) sadece dikkatimi çekti söylemek istedim..amacım kırmak incetmek aşağılamak değil kesinlikle Anlayış için ayrıca tesekkürler..

temp542

temp542

Üye
    Konu Sahibi
Bende bana sataşmak için yorum yaptığını düşünmüyordum zaten ;)

0MG90

0MG90

Üye
Yılbaşı kutlamak sadece hristiyanlara özgü bir şey mi mantık yok o cümlenizde

Afşın

Afşın

Üye
Kardeşim bak yanlış anlıyorsun yılbaşı hristiyan adeti demedim noel hristiyan adetidir ;)
Yılbaşı kutlamak sadece hristiyanlara özgü bir şey mi mantık yok o cümlenizde

Kardeşim bak yanlış anlıyorsun yılbaşı hristiyan
adeti demedim noel hristiyan adetidir ;)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler