Ana Ekranlarımız Nasıl Gözüküyor? Screenshot Alalım :)

Sponsorlu Bağlantılar

omerk88

omerk88

Üye
arkadaşlar ekran resimlerimi çektim fakat mobil konumdayken telefondan resimleri sizin yaptığınız gibi nasıl burda gösterebilirim bende sadece link görunüyor

eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkadaşlar ekran resimlerimi çektim fakat mobil konumdayken telefondan resimleri sizin yaptığınız gibi nasıl burda gösterebilirim bende sadece link görunüyor
uc browser den girerek bu siteye yüklüyorum form linkini alıp buraya yapıstırıyorum

osmanmert99

osmanmert99

Üye

PureFood

PureFood

Üye
Yeterince sade ve kullanışlı oldu sanırım :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 mim şuanki hali

İE den sonrakiler deneme amaçlı programın ne oldugunu ve kullanışlı olup olmadıgını denemem gerekn programlar ancak vakit olmadığı için deniyemiyorum :( telefonda çok program oldugu için biraz karışık

respection123

Üye
L920 mim şuanki hali

İE den sonrakiler deneme amaçlı programın ne oldugunu ve kullanışlı olup olmadıgını denemem gerekn programlar ancak vakit olmadığı için deniyemiyorum :( telefonda çok program oldugu için biraz karışık
Yuh.Rekor sende.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

skynet

Üye
İn in bitmedi yaw :ehe

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Son düzenleme:
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Buda kilit ekranı resmi
Yorumlarınızı bekliyor ve devamını esirgememenizi bekliyorum arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu resimleri kutu kutu yapan programın adı neydi ya?

sekajmer

sekajmer

Üye

• Beğen
Tepkiler: ceza87
4MaGuS

4MaGuS

Üye
program kur kur nereye kadar ya bu güne kadar 610 program kurmuşum satın alma geçmişinde öyle yazıyor orada acaba telden magazadan yüklediğim programlarda gözüküyor değilmi tamamı şuanda 170 tane program var her sabah 10 tane programdan haberlere bakıyoruz ya :)

Üst Alt