Tavsiye Bende Lumia Istiyorum Ama?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Bende Lumia Istiyorum Ama?
Arkadaslar ben s3mini kullanıyorum ama artik android istemiyorum ve bu lumia hizini yaşamak istiyorum ama ben bu cihazi daha yeni aldım ve babam korkuyorum ki izin vermez şöyle belirteyim bu cihaz gorunum olarak 10 üzerinden 9 alir ve hic rom falan atilmadi takasta bu kaca gider 21 ay telpa garantili

capkino06

Üye
hangi lumia modeliyle takas etmek istiyorsun?

osmanmert99

osmanmert99

Üye
620 ile başabaş edebilirsin. Fakat bana kalırsa en az L820 almalısın. Hiç olmadı L720. Ama zor durumda kalmadıkça L520 ve L620 alma derim ben günümüz şartlarında.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Ben aslinda 525 düşünüyorumBen 620 nin tipini sevmiyorum ve tek sikintim bazi oyunlar da 1 gb ram derdi

capkino06

Üye
l520 ile takas edersen görüşelim ağustosta aldım aynı şekilde garantisi var. Üst modellere para isterler üste. Bende android kullanmadım hiç bakıyım Bi nasıl bir şeymiş.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
l520 ile takas edersen görüşelim ağustosta aldım aynı şekilde garantisi var. Üst modellere para isterler üste. Bende android kullanmadım hiç bakıyım Bi nasıl bir şeymiş.
Yalniz su an belli bir sey yok ama adini aldim kardeşim eger kesinlesirse ilk sana döneceğim ama tek sikintim 512mb ramli olmasi

• Beğen
Tepkiler: capkino06
Tacettinn

Tacettinn

Üye
820 bulabilirsen tavsiye ederim.

capkino06

Üye
Yalniz su an belli bir sey yok ama adini aldim kardeşim eger kesinlesirse ilk sana döneceğim ama tek sikintim 512mb ramli olmasi
512 mb ram in tek sıkıntısı bir kaç oyunda 1 gb ram istiyor benim fark ettiğim genel olarak karşılaşmadım 1gb ram sınırıyla

MaxipmaN

Üye
525te 1gb ram diye okudum bi sitede 1gb mı var?tüh be flash yok alırdım ucuz olur bu off be bi tane uygun telefon bulamuyorum

narnia16

narnia16

Üye
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Flaş cok onemli degil

PureFood

PureFood

Üye
bence 720den aşağı bakma. Hatta 820

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim elimden geleni yapacağım bakalım artık ne olacak? Konu kilitlenebilir

papakudioflu

papakudioflu

Admin
konu sahibinin isteği üzerine mesaj gönderimine kapatılmıştır :locked:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt