Tavsiye Htc Nin Şu Renk Kabını Lumia 620 Için Bulabilir Miyim

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Htc Nin Şu Renk Kabını Lumia 620 Için Bulabilir Miyim

Bu renk Çok hoşuma gitti bu renk lumia için var mı ?

man20

man20

Üye
Sanırım renk körüyüm çünkü mor görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
csH

csH

Üye
orijinal renklerinde yok zaten ama başka yerde de hiç denk gelmedi

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye

bu var kardeşim

mtoyanik

mtoyanik

Üye
lumia 620 için mor kapak var yalnız ülkemizde yok eğer ebay den almayı düşünürseniz Google da lumia 620 purple cover yazarsanız sonuçlarda bulabilirsiniz. Ben bakmıştım ispanyadan tüm dünyaya gönderim yapıyordu bir ilanda.

edit

ilanda burada

Son düzenleme:
luckysleven

luckysleven

Üye
8x biraz morumsu 8s mavi .. Aynı renklerden moshinin var kapakları ama htc için nokia içinde yapıyordur belki ebay de bulabilirsin ama değer mi : )

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
lumia 620 için mor kapak var yalnız ülkemizde yok eğer ebay den almayı düşünürseniz Google da lumia 620 purple cover yazarsanız sonuçlarda bulabilirsiniz. Ben bakmıştım ispanyadan tüm dünyaya gönderim yapıyordu bir ilanda.

edit

ilanda burada
Bu düz mor aynı renk degil
8x biraz morumsu 8s mavi .. Aynı renklerden moshinin var kapakları ama htc için nokia içinde yapıyordur belki ebay de bulabilirsin ama değer mi : )
yüksek fıyatsa alamam zaten :D

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Tamamen bu rengi bulamazsın çünkü renklerin tonlarının patent hakları vardır üretmezler kolay kolay bu renkten kap-kılıf direk mor veya direk lacivert üretirler işin zor bayağı

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen bu rengi bulamazsın çünkü renklerin tonlarının patent hakları vardır üretmezler kolay kolay bu renkten kap-kılıf direk mor veya direk lacivert üretirler işin zor bayağı
aradım çogu alışveriş sitesinde yok

alical33

alical33

Üye
al eline fırçayı boya gitsin ya :)

Üst Alt