Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiTelefon Önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
Mustafa-26
Üye
Konu Sahibi
Telefon Önerisi
Arkadaşlar Ben En fazla 800-850 Liralık Telefon İstiyorum.Ekranı 4.5 - 5 inç arasında olmalıdır .İnternete Rahatça girebileceğim wifi çekim gücü iyi olan bir telefon önerisi istiyorum.
Edit:Laptopun Yerine Kullanacağım o yüzden baya bi hızlı olması lazım .
Sarangni
Üye
650 General Mobile Discovery alabilir ya da üstüne 150-200 verip daha iyi bir cihaz alabilirsiniz.
Kullanan arkadaşlar hizindan memnun. İki yil idare edermi o size bagli. Diz üstünün yerini tutarmi kullanima bağlı. Benim Görüşüm tutmaz ama kişiden kişiye değişecek bir durum.
Kullanan arkadaşlar hizindan memnun. İki yil idare edermi o size bagli. Diz üstünün yerini tutarmi kullanima bağlı. Benim Görüşüm tutmaz ama kişiden kişiye değişecek bir durum.
WepTop özelliği olan bir cihaz olursa dizüstü keyfi verir. Motorola da böyle cihazlar vardı. Şu an piyasa da yeni modellerde yok bildiğim kafariyla olsada butcenizi epey bir aşar.
Cihazlari iyi inceleyip ihtiyaclarinizi iyi belirleyin. Ayrıca alışveriş tecrübelerime dayanarak ne zaman bir bütçe belirlesem hep üstüne cikmisimdir.
Mustafa-26
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar Birde Huawei Ascend Mate İyi midir Hızı Felan ?