Orijinal... Yan sanayi çok çabuk bozulur...orjinal dokunmatikmi yansanaymi sizce
Rica ederim güle güle kullan... Hard format athaqanguven ellerine sağlık yeni telefon almış gibi hissettim yükleyince)
ama bir sorunum var hafıza kartı yok uyarısı alıyorum nasıl halledebilirim
rica ederimsağolasin![]()
Teşekkürlereline sağlık
eline sağlık
Cfw i attığın zaman telefon hackleniyor. birşey yapmana gerek kalmıyor..kardeş bu şekilde telefonu hackleyebilirmiyim ? veya şuan hacklimi oluyor? pek anlamıyorumda
Cfw i attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?Abi whatsapp dan mesaj geldiğinde beyaz ışık yanmıyor başka bir cfw kullanıyordum onda yanıyordu bunu nasıl düzeltebilirim
Hard ve hafıza kartını biçimlendirmen gerekki eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırmasın...çok güzel olmuş eline koluna sağlıkvideolar fotoların içinde gözüküyo bu normal mi bide kurduktan sonra hard format mı atıcaz yoksa soft format atsak da olur mu
Local modede kalıyor sorun değil o pc ile alakalıdır. usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç tamamdırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBU HATAYI ALDIM BEYLER NEDEN YARDIMCI OLABİLECEK OLAN VARMI?
Cfw i attığın zaman telefon hackleniyor. birşey yapmana gerek kalmıyor..
Cfw i attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?
Hard ve hafıza kartını biçimlendirmen gerekki eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırmasın...
Local modede kalıyor sorun değil o pc ile alakalıdır. usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç tamamdır
Yaptım abi her cfw attıktan sonra yapıyorum zatenCfw i attığın zaman telefon hackleniyor. birşey yapmana gerek kalmıyor..
Cfw i attıktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?
Hard ve hafıza kartını biçimlendirmen gerekki eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırmasın...
Local modede kalıyor sorun değil o pc ile alakalıdır. usb çıkart bataryayı çıkart tak telefonu aç tamamdır
o zaman o cfw den private / 10282BC4 / rules in içindekileri bu cfw e aktar. yalnız başka hatalar çıkabilir....Yaptım abi her cfw attıktan sonra yapıyorum zaten
Yaptım abi her cfw attıktan sonra yapıyorum zaten
modlar bölümünde var şarj ışığı modu onuda atarsan o da çalışırabi o cfw de de şarj ışığı yok şarj ışığını ben çok seviyorum nasıl çözerim acaba
oluşturduğun klasör isimlerini doğru yazdığından emin olya ben hepsini yaptım dosyalar bulunamadı diyor acil yardım Allah rızası için.......................................![]()
Öyle bir hataya ne rastladım nede şimdiye kadar yazan oldu. cfw i attıktan sonra mutlaka hard format atığ hafıza kartını biçimlendirmeniz gerekmektedir...beyler telefonla 3g konusması yaparken telefon kendi kendine kapanıyor açılıyor ekran bi anda kararıyo patlayacak gibi oluyo dha önce bu tarz sorunla karşılasan oldumu? kamea kaydı en fazla 3 dk alıyo bilemedin4 dk 1saat .22 dk olmasına ragmen kısa olarak kayı yapıyo bilen yada daha önce basına bu tür sorun gelen arkadaşlar varsa soruna bi el atın bide bu telefona cfw ile yanında kullanabileceğimiz programlar varmı toplu elinde olan gerekli programlar gibi şimdiden tşkler..