Öneri Note 3 Te Oyun Oynayamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Te Oyun Oynayamıyorum
Arkadaşlar 5 6 tane hd oyun yükledim açılmadı ne yapmam lazım?

Gangster Vegas ı denedim oyunu açınca direk kapanıyor gameloft yazısı bile gelmiyor.

Asphalt 8 siyah ekran kalıyor sağ taraf gri lesi siyah oluyor ve apk Mania tarzı bi yazı gözükür kayboluyor bu böyle sürüyor.

Modern combat 4 game loft yazısı falan görünüyor ama çalışmayı durdurdu hatası aldım nova 3 de sinirden denemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum bide bu klavyeyi türkçe yapma yolu varmı?.

enterneoll

enterneoll

Üye
apk ları değiştir hep lisans sorunu almışsın :D

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
apk ları değiştir hep lisans sorunu almışsın :D

:D Yeniden SD leri indirmeme gerek yok dimiBide arkadaşlar ben telefonu çok pc lere bağlıyorum böyle sürekli şarj edip çekmiş oluyorum bu bataryaya zarar verirmi?Dediğini yaptım başka apk denedim ama gene aynı sorun bu sefer asphalt ta tamamen atıyor oyundan

enterneoll

enterneoll

Üye
sd'leri zaten apkları indirdiğin yerde verir genel olarakbataryaya birşey olmaz ve asphalt 8 zaten play storeda ücretsiz :D

Narutodth

Narutodth

Üye
:D Yeniden SD leri indirmeme gerek yok dimiBide arkadaşlar ben telefonu çok pc lere bağlıyorum böyle sürekli şarj edip çekmiş oluyorum bu bataryaya zarar verirmi?Dediğini yaptım başka apk denedim ama gene aynı sorun bu sefer asphalt ta tamamen atıyor oyundan
Pc ye baglama isini bende yapiyorum bende merak ettim :D

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım lütfenArkadaşlar Telefondan soğudum ya bi yardım lütfen

enterneoll

enterneoll

Üye
sorun indirdiğin oyunlarda play storeden asphalt 8 indir mesela ücretsiz veya real racing 3
ve apk dosyalarını başka kaynaktan ara hiç bir sorun olmaz

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
sorun indirdiğin oyunlarda play storeden asphalt 8 indir mesela ücretsiz veya real racing 3
ve apk dosyalarını başka kaynaktan ara hiç bir sorun olmaz

Başka apkler denedim bana çalışan apk verirmisiniz?

Asphalt 8
gangstar vegas
nova 3
modern combat 4

Teşekkür ederim

enterneoll

enterneoll

Üye
forumdaki oyunlara göz atın sanırım bakmışsınız o zaman google'a yazın apk diye buradan veremem şu an müsait deüilim :(

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederimArkadaşlar ben oyun indiriyorum indirmesinede mali 600T yok hep mali 400 var bundan kaynaklanıyor ola bilirmi ?Arkadaşlar lütfen yardım edin :(Ya arkadaşlar anlayan bir Allahın kulu yokmu ya bunasıl iş bu lanet telefona oyun yüklenmiyor

Narutodth

Narutodth

Üye
Yahu google playden indirmiyomusun sen ?

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Narutodth

Narutodth

Üye
Paralı oyunları nasıl indiricem ?

Apk + SD indirip te yapıyorum ama oyundan atıyor hemen ya da hemen çalışmayı durdurdu diyor
Sen google playden hd büyük boyutlu bi oyun indir bakalım çalışıyomu çalışmıyomu. Eğer çalışıyosa indirdiğin oyunlar GPU yada CPU na uymuyo demektir yani yanlış oyunları indiriyosun. apk mania gibi paralı oyunları ücretsiz veren programlar var oralara bak.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Gt racin 2 real racin 3 asphalt 8 Ve bir kaçtanedaha 1 gb üstünde oyun indirdim hiç birinde sorun yok çalışıyor kasma falan da yok
Ama asphalt 8 i full grafik oynayamıyorum kapalı diğer leri sadece orta ve düşük açık bunun nedeni nedir ?
Bu oyunlar bedava ama oyun içi çok para istiyorlar.

Narutodth

Narutodth

Üye
Gt racin 2 real racin 3 asphalt 8 Ve bir kaçtanedaha 1 gb üstünde oyun indirdim hiç birinde sorun yok çalışıyor kasma falan da yok
Ama asphalt 8 i fu ll grafik oynayamıyorum kapalı diğer leri sadece orta ve düşük açık bunun nedeni nedir ?
Bu oyunlar bedava ama oyun içi çok para istiyorlar.
Gördünmü demekki yanlış dosya indiriyosun. Benim s3 tede vardı asp 8 ondada grafik ayarı değimiyodu yüksekte kalıyodu

Takipçi Satın Al

Üst Alt