Uygulama Bugun Kore Mali S4 Aldim Ama... Acil Iceri

Sponsorlu Bağlantılar

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
yardim eden arkadaslar tsk kaptan saol kardesim senide yorduk telefonu geri verdim konu kapana bilir

Emip

Emip

Üye
En iyisini yapmışsın o telefondan hayır gelmez

istisna97

istisna97

Üye
Dua et geri almışlar bir daha böyle bir hataya düşme

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Dua et geri almışlar bir daha böyle bir hataya düşme
kardesim aslinda ben baya tlefonlardan anlarim zaten adama soyledim alirken bu biraz temas etmiyo diye tl sarj daydi o sira sarja takili oldugu icin oyle dedi

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
aynen banada öyle itelediler dokunmatik arızalıydı, adamın yüzüne küfrettim gittim 100 tl ye dokunmatik değiştrdim sinirden şimdi canavar gibi. yani adama 100 tl lik kaydım

szqn55

szqn55

Üye
bende wietnam malı s3 var hiçbir donanımsal soruna rastlanmadım 1 yıldır kullanıyorum bi tek kamera çözünürlügü ve ram düşük

KayraBey

KayraBey

Üye
Replika almayın hiçbir zaman.

szqn55

szqn55

Üye
dogrudur en iyi orjinal telefon en iyi replikadan daha iyidir ;)

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Replika cihaz çelikten olsa ve 50 tl son model de olsa almayın hep pişmanlık. Kim alo diyen bir oyuncak cebe 50 tl verir verilmez ama adamlar o kadar benzetiyorlar ki insanlar kanıyor.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Replika cihaz çelikten olsa ve 50 tl son model de olsa almayın hep pişmanlık. Kim alo diyen bir oyuncak cebe 50 tl verir verilmez ama adamlar o kadar benzetiyorlar ki insanlar kanıyor.

szqn55

szqn55

Üye
dostum her model marka farklı mesela ben 1 yıldır replika kullanıyorum telefondan memnunum java değl hatta custom rom bile yükleyebiliyorum tıpkı aynısı sadece performans bakımından düşük

Anil-D

Anil-D

Üye
Sorun nedir

ceyhuncu

Üye
Bendede aynı sorun çıktı geri vermeye gittim adamla nerdeyse birbirimize gircektik adam kabul etmedi bende 2. el bi tel aldım paramın yerine telefoncular çakal iyice kurcalamadan sakın almayın böle replika telleri resmen bozuk telleri iteliyolar sonrada geri almıylar...